Saratoga: wintersport met een vleugje magie

Hoogtepunten van deze reis

  • 600 hectare privéterrein
  • Afgelegen en onontdekt gebied
  • Bekroonde accommodatie
  • Serene rust
  • Talloze excursiemogelijkheden
  • Sublieme wellnessfaciliteiten

In het uiterste zuiden van de staat Wyoming worden pure en ongerepte vlaktes subtiel afgewisseld door machtige bergpieken. Verscholen in de glooiende heuvels is hier de Brush Creek Ranch gelegen. Dit nog onontdekte gebied staat bij veel wintersporters (nog) niet op radar, maar wie een week doorbrengt in dit sprookjesachtige winterlandschap zal beamen dat de term ‘upcoming’ nog een understatement is.


Bewaar in moodboard

Dag 1: Amsterdam - Denver - Saratoga

Een rechtstreekse vlucht brengt u van Amsterdam naar Denver. Na aankomst wordt u per privétransfer naar Saratoga gebracht. De komende dagen geniet u van pure exclusiviteit in de luxe Brush Creek Ranch waarbij u gebruikt maakt van avontuurlijke activiteiten en drie dagen toegang heeft tot de Green Mountains, een exclusief privé ski-gebied waar maximaal 30 wintersporters actief zijn. Deze dagen kunt u hier volop genieten van een aangename mix tussen avontuurlijke activiteiten en ultieme ontspanning.

Dag 2-4: Saratoga

De term ‘In the middle of nowhere’ krijgt een nieuwe dimensie als u vanuit de Brush Creek Ranch om u heen kijkt. De hoge bergpieken van de Rocky Mountains waken als het ware over de besneeuwde hellingen en prairies. ‘s Ochtends vroeg wordt u vervoerd naar de blikvanger van het gebied, de Green Mountain. Skiliften zijn hier niet aan de orde, aangezien de groep mensen die de berg op mag beperkt is en louter bestaat uit gasten van de ranch. De sensatie van vrijwel alleen de berg afdalen op uw ski’s of snowboard zal zo nu en dan voelen als het ontdekken van een nieuw stukje wereld. De fotogenieke omgeving zal u telkens doen verbazen. Na een volle dag avontuur en afdalingen keert u terug naar de ranch. Voor het diner kunt u terecht in de Trailhead Lodge, Chuckwagon of de Cheyenne Club. De gerenommeerde chef-koks werken uitsluitend met dagverse streekproducten en toveren iedere dag sublieme gerechten op tafel. Gretchen Allen, hoofd sommelier, adviseert u in de Brush Creek Cellar graag voor een bijpassende wijn.

Dag 5: Saratoga

In de ochtend raast u met een sneeuwscooter over besneeuwde vlaktes van het ongerepte binnenland van Wyoming. Stap op uw sneeuwscooter en beleef een onvergetelijke ervaring in het hart van Amerika. De omgeving is bekroond tot een van de vijf beste bestemmingen in het land om per sneeuwscooter te verkennen en dat wilt u niet missen. Onder leiding van experts verkent u de paden die u dwars door de Medicine Bow National Forest en over de diepe poedersneeuw voeren. Na een intensieve ochtend is het tijd om te ontspannen. Betreed de bekroonde Trailhead Spa en laat u verwennen met een hot stone massage of neem plaats in een stoomcabine of de behaaglijke sauna.

Dag 6-7: Saratoga

Een verblijf in de luxueuze Brush Creek Ranch zal nooit vervelen. Deze twee dagen neemt u deel aan activiteiten die vanuit de ranch georganiseerd worden. Wat dacht u van een wandeling door de sneeuw met speciale sneeuwschoenen of wellicht wilt u een keer ijsvissen; het is allemaal mogelijk vanuit de ranch. Of verken de omgeving per paard, ga schaatsen over de ijsvlaktes of raas met een opgeblazen band of slee de berg af bij de ranch. Proef de authentieke sfeer en breng een paar uur door in de authentieke Saloon waar u onder meer een potje kunt poolen.Ook een zogenoemde ‘shooting range’ is aanwezig op het terrein. Herbeleef de tijden van het vroegere Wilde Westen en vuur een geweer af op de shooting range! Voor pure ontspanning kiest u voor de yogalessen welke in de wintermaanden plaatsvinden in de verwarmde 'yurt'.

Dag 8-9: Saratoga - Denver - Amsterdam

Er is helaas een einde gekomen aan uw winters avontuur in Wyoming. Per privétransfer wordt u naar het vliegveld van Denver gebracht. Daarvandaan vliegt u met een rechtstreekse vlucht weer terug naar Amsterdam. De volgende dag landt u met een unieke wintersportervaring rijker op Schiphol Airport.


Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht inclusief bagage, privétransfer van en naar de accommodatie, overnachtingen inclusief ontbijt, 3-daagse toegang tot Green Mountain, halve dag sneeuwscootertocht en een selectie activiteiten vanuit de ranch inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat

Op de pistes van de Green Mountain maximaal 30 wintersporters zijn toegestaan?

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl