
The New York Edition
- Geel
- Amerika
- +2

Marco Prins is een rasechte Rotterdammer die met zijn onvervalste “niet lullen, maar poetsen”-mentaliteit is doorgestoten tot de culinaire wereldtop. Nadat hij eind 2023 zijn vleugels uitsloeg naar The City That Never Sleeps, nam hij het roer over bij het elegante Chef’s Table at Brooklyn Fare, waar hij eerder souschef was onder César Ramirez. Zijn vernieuwende, gedurfde creaties – met de nadruk op verfijnde seafoodgerechten, Japanse invloeden en Franse technieken – leverden hem eind 2024 maar liefst twee Michelinsterren op. In de intieme setting van het restaurant komen zijn gerechten volledig tot hun recht, met dank aan meesterlijke wijnpairings van hoofdsommelier Padró.
In juni 2026 kunt u dit alles zélf ervaren tijdens een exclusieve culinaire reis in het gezelschap van Marco Prins. Op het programma staan onder meer een bezoek aan een kaviaarproducent met proeverij met Marco Prins, een wijnproeverij bij Millbrook Vineyards & Winery, én een onvergetelijk diner bij het drie Michelin-sterrenrestaurant Eleven Madison Park. Op de laatste avond geniet u van een overheerlijk diner met wijnarrangement aan de Chef's Counter in het restaurant van Marco Prins. Er is tevens ruimte voor vrije tijd en een optionele citytour door New York.

Onze thematische cultuurreizen worden verrijkt door deskundige specialisten uit het vak die graag hun expertise en kennis met u delen
Reisdata & Reissommen
Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste datum.
Maak een afspraak op kantoor of bij u aan huis