Cruise vanaf Miami via de Bahama's naar Miami

Hoogtepunten van deze reis

  • Relax op paradijselijk witte zandstranden
  • Verken de tropische natuur vol kleurrijke planten
  • Maak kennis met de ontspannen eilandcultuur
  • Geniet van een exclusieve all-inclusive formule aan boord van de SeaDream
  • Maak gebruik van de uitstekende faciliteiten aan boord

Op zoek naar de ultieme paradijselijke bestemming vol witte zandstranden en kristalhelder water? Deze exclusieve SeaDream cruise neemt u mee naar de meest tropische bestemmingen voor de kust van Florida.


Bewaar in moodboard

Dag 1: Palm Beach

Het paradijselijke Palm Beach is het vertrekpunt van uw ontdekkingsreis op de tropische eilanden langs de kust van Florida. Voordat u aan boord gaat kunt u de stad zelf verkennen, zo winkelt u bijvoorbeeld in een van de gemoedelijke winkelstraten of zwemt u zelfs met zeekoeien in een van de nabijgelegen lagunes. In de middag stapt u aan boord van de SeaDream, waar de bemanning en de kapitein u vriendelijk verwelkomen. Ontdek het schip en uw hut op uw eigen tempo om vervolgens te ontspannen op het dek of aan het zwembad. Geniet van het adembenemende uitzicht over de Atlantische Oceaan wanneer het schip langzaam de haven van Palm Beach verlaat.  

Dag 2: Rose Island

Na een comfortabele eerste nacht aan boord meert u deze ochtend aan bij Rose Island, een sereen eiland dat noordelijk van Nassau ligt. Verken afgelegen baaien of ontspan op de vele onbewoonde stranden waar het rustige geruis van de golven zorgen voor een serene sfeer. Hiernaast heeft Rose Island een van de meest uitgebreide snorkelmogelijkheden van deze regio, de onderwaterwereld is hier werkelijk betoverend. Zwem tussen honderden kleurrijke vissen en bekijk het bijzondere koraal van dichtbij. Na deze avontuurlijke eerste dag gaat u terug aan boord waar een heerlijk diner voor u klaarstaat.  

Dag 3: Norman's Cay

Dichtbij de kust van Florida ligt Norman’s Cay, een betoverend eiland dat rijk is aan azuurblauw water, serene natuur en ontspannen stranden. Voor de natuurliefhebbers is Norman's Cay een waar paradijs, wandel over de kronkelende paden van het natuurreservaat en bekijk de tropische planten en kleurrijke bloemen van dichtbij, wellicht spot u zelfs een exotische vogelsoort in de bomen. Op het schip zijn er ook voldoende activiteiten te beleven, maak bijvoorbeeld gebruik van de snorkeluitrusting of stap in een kano om het eiland vanaf een ander perspectief te bekijken.  

Dag 4: Clarence Town

Na een heerlijke ontbijt aan boord gooit de SeaDream het anker uit bij Clarence Town, een stad op Long Island. Door de Arowakken, de inheemse bevolking, werd het eiland vroeger ‘Yuma’ genoemd, waarna Columbus het na zijn ontdekking hernoemde naar ‘Fernandina’. De natuurlijke contouren van het eiland maken plaats voor twee verschillende kustlijnen: de exotische kliffen en mysterieuze grotten van de oostkust en de heldere Atlantische golven en de paradijselijke stranden aan de westkust.  

Dag 5: Staniel Cay

Als onderdeel van de Exuma Cays is Staniel Cay een van de meest magische delen van de Bahama's. Dit eiland, dat ten zuiden van Nassau ligt, is een ongerept paradijs. Bezoek de beroemde zwemmende varkentjes op Pig Beach, waar talloze varkens vrolijk rondrennen om je aandacht te trekken. Duik of snorkel bij de zonovergoten stranden van Exumas en geniet van lokale gerechten om een exclusieve kijk te krijgen op de bijzondere cultuur en ambiance van de Bahama's. 

Dag 6: Harbour Island

Niets belichaamt tropische ontspanning zo goed als Harbour Island in de Bahama's. Harbor Island is geleidelijk het kroonjuweel van het Caribisch gebied geworden en is beroemd om zijn ongeëvenaarde kusten, culinaire hotspots en pastelkleurige huisjes. Deze tropische oase pronkt met zijn ontspannen ambiance, gedecoreerd met comfortabele lounges en topservice en de eindeloos lijkende roze zandstranden. De pastel roze kleur van het zand komt door de aanwezigheid van bepaalde mineralen in het water en in het zand, dat vooral bestaat uit fijn koraal en schelpen.  

Dag 7: Great Harbour Cay

De laatste bestemming van de cruise zijn de Berry Islands, welke bestaan ​​uit mini-eilanden die zich uitstrekken ten noorden van Andros en Nassau. Duizenden scheepsreizigers bezoeken deze adembenemende stranden en ontspannen door de uitzonderlijk serene sfeer. Geniet van de meest aanlokkelijke uitzichten op wuivende palmbomen, turquoise golven en kleurrijke vogels die vrij zweven in de helderblauwe lucht boven u. Boek een relaxte massage op de SeaDream of speel een spelletje met uw medereizigers in de lounge terwijl u langzaam naar uw eindbestemming vaart.  

Dag 8: Palm Beach

Vroeg in de ochtend ziet u de contouren van de kust van Florida in de verte verschijnen. Na het ontbijt komt er helaas een einde aan uw bijzondere cruise. Neem afscheid van de bemanning en uw medereizigers en werp een laatste blik op de SeaDream waarna u op eigen initiatief Palm Beach verder kunt ontdekken.  


Data & prijzen

Vertrekdatum Sea Dream II: 15 april 2023

Prijzen: 

Yacht Club Stateroom Deck 2  vanaf € 4.245

Opties & inbegrepen

Prijzen zijn inclusief verblijf in hut type naar keuze, ontbijt, lunch en diner aan boord en een flexibel excursieprogramma.

Wist u dat

U aan boord van de SeaDream gebruik maakt van uitstekende faciliteiten, waaronder een zwembad en een gepersonaliseerde service? 

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl