Citytrip Around The World

Hoogtepunten van deze reis

  • Verblijf in uitsluitend sublieme Four Seasons Hotels
  • Volledig op maat
  • 9 steden in 7 verschillende landen
  • Vliegreis + overnachtingen

Accommodatie stijl

  • Klassiek

Thema

  • Bucketlist 2023

Goede reisperiode

In de beroemde avonturenroman ‘De reis om de wereld in tachtig dagen’ van Jules Verne presteert Phileas Fogg iets dat in 1872 onmogelijk leek: in een tijdsbestek van slechts tachtig dagen reist hij de wereld rond. Zo’n anderhalve eeuw later laat ExperienceHolidays u in zijn voetsporen treden met een eigentijds equivalent:de ‘Citytrip Around the World’ in 28 dagen.

Met dit innovatieve concept reist u letterlijk de hele wereld rond om tal van intrigerende wereldsteden aan te doen. U vliegt comfortabel met KLM en partnerluchtvaartmaatschappijen, verblijft uitsluitend in sublieme Four Seasons Hotels en kunt in iedere stad uw verblijf verrijken met inspirerende belevenissen. Om u een indicatie te geven van de mogelijkheden, hebben wij een voorbeeldreis samengesteld. Zie het als de kapstok van uw eigen Citytrip Around the World. Het begin- en eindpunt van uw reis is Amsterdam, in de tussentijd bezoekt u maar liefst negen steden in zeven verschillende landen.

Madrid: Start uw citytrip around the world in Madrid, waar u te midden van levensgenieters, sfeervolle pleinen en imposante architectuur verblijft.

Buenos Aires: Vanuit de Spaanse hoofdstad zet u koers naar het minstens zo temperamentvolle Buenos Aires. Maak kennis met volkswijk La Boca en ontdek waarom de charismatische stad ook wel het ‘Parijs van Zuid-Amerika’ wordt genoemd. 

New York:  U vervolgt uw route richting New York. De wervelende Amerikaanse stad loopt over van de mogelijkheden. Uw Four Seasons hotel is de stadsoase waar u steeds even tot rust kunt komen.

San Francisco: U verruilt de oostkust voor de westkust en strijkt neer in San Francisco. De heuvelachtige straatjes en kabeltrams begeleiden u door het hart van de Bay Area. Proef de karakteristieke sfeer van deze eigenzinnige stad.

Los Angeles:  Iets zuidelijker wachten de brede boulevards en schone stranden van Los Angeles op u. De wereldberoemde letters van het Hollywood Sign steken fier boven de stad uit en markeren het glitter and glamour district.

Sydney:  U steekt de Stille Oceaan over en zet uw reis voort in de grootste en oudste stad van Australië: Sydney. Verpoos aan de stranden van de zuidoostkust, maak een dagtrip naar de Blue Mountains of geef uw ogen de kost in het iconische stadscentrum.

Hong Kong:  Vervolgens betreedt u het Aziatische continent. Smart City Hong Kong is een indrukwekkende mengelmoes van torenhoge wolkenkrabbers en pittoreske straatjes. Een sterrendiner haalt u hier gewoon op de hoek van de straat, terwijl u vanaf de Victoria Peak een panoramisch uitzicht over de stad en omgeving hebt.

Dubai: De belichaming van de ‘nieuwe wereld’ treft u in de Verenigde Arabische Emiraten. In Dubai hebben oliedollars de voormalige woestijn veranderd in een futuristisch bolwerk. Struin door de 1200 winkels van de Dubai Mall, vergaap u aan de duizelingwekkende Burj Khalifa toren of bewonder de kunstmatig aangelegde archipels in de vorm van een palmboom en de aardbol.

Moskou: Wegens de betreurenswaardige ontwikkelingen in en rondom Oekraïne schorten wij onze reizen naar Rusland en Oekraïne tot nader order op.

Uw rondje om de wereld zit er bijna op. De Russische hoofdstad Moskou vormt het slotstuk. Hier hebben zelfs de metrostations meer weg van sierlijke balzalen en wisselen historische grandeur en moderne elementen elkaar af. Wandel over het Rode Plein, breng een bezoek aan het Kremlin of woon een operaof balletvoorstelling bij in het Bolsjojtheater. Het stijlvolle Moscow City vormt een moderne tegenhanger op deze klassieke bezienswaardigheden.


Bewaar in moodboard

Double room


  • Minimaal een 2-persoonskamer
  • Inclusief ontbijt tenzij anders vermeld
  • 1-persoonskamer of 3e persoon op kamer op aanvraag

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.

U bereikt Sabrina Iriks op nr. 073 - 548 20 60 of via s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.

U bereikt Desiré Schapers op nr. 073 - 548 20 62 of via d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.

U bereikt Kirsten Vluggen op nr. 073 - 548 20 62 of via k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.

U bereikt Katrijn Berends op nr. 073 - 548 20 60 of via k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.

U bereikt Corine den Hartog op nr. 073 - 548 20 60 of via c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.

U bereikt Dionne van Vugt op nr. 073 - 548 20 60 of via d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.

U bereikt Juliet van Huuksloot op nr. 073 - 548 20 60 of via j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.

U bereikt Natasja van Eldik op nr. 073 - 548 20 60 of via n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.

U bereikt Manon Schuurmans op nr. 073 - 548 20 60 of via m.schuurmans@experiencetravel.nl