Pop Up the Champagne arrangement

Hoogtepunten van deze reis

  • Uitzicht op de wijngaarden
  • Omringd door UNESCO-werelderfgoed
  • Ballonvaren over de Champagne streek
  • Privébezoek en proeverij bij Ruinart
  • Veuve Clicquot ervaring en lunch in Manoir de Verzy
  • Begeleide fietstocht in de wijngaarden

Tijdens dit 4-daags arrangement met 3 overnachtingen in het stijlvolle Royal Champagne Hotel & Spa, maakt u kennis met al het fraais dat de Champagnestreek te bieden heeft.


Bewaar in moodboard

Dag 1: Ballonvaart

Na aankomst in het exclusieve hotel kunt u direct gebruik maken van de uitstekende faciliteiten. Kom tot rust in de sauna of geniet van een heerlijk drankje op het terras vanwaar u uitkijkt over de glooiende velden. In de middag staat u direct een bijzondere ervaring te wachten, u ontdekt de Champagneregio namelijk vanaf grote hoogte tijdens een privé luchtballonvaart. De ervaren piloot wijst u op de vele wijngaarden die langzaam onder u door bewegen en vertelt u interessante verhalen over deze geweldige streek. Hoog in de lucht voelt u de ontspannen sfeer en geniet u van het kalme briesje en het gevoel van ultieme vrijheid. In de avond kunt u in het restaurant van de accommodatie uw smaakpapillen verwennen met een voortreffelijk diner.  

Dag 2: Maison Ruinart, het oudste champagnehuis ter wereld

Deze ochtend begint goed met een voortreffelijk ontbijt in het hotel waarna u zich klaarmaakt voor een exclusieve beleving. Vandaag bezoekt u namelijk het oudste champagnehuis ter wereld, Maison Ruinart. Dit bijzondere champagnehuis is in 1729 opgericht en beschikt over zeer bijzonere krijtkelders, waar de champagne op 38 meter diepte rijpt. Ontdek de indrukwekkende wereld van verfijnde Champagnes tijdens dit privébezoek inclusief aansluitende proeverij. Vervolgens stapt u op de fiets en onder leiding van een ervaren gids verkent u de glooiende landschappen van Champagne en stopt u bij enkele bezienswaardigheden naar uw keuze. Uw persoonlijke gids vertelt u onderweg boeiende verhalen over de rijke geschiedenis en cultuur van deze streek.  

Dag 3: Veuve Clicquot Ponsardin

Duik vandaag in het hart van het Veuve Clicquot Ponsardin universum. Dit exclusieve champagnehuis staat naast zijn iconische Yellow Label bekend om zijn elegantie en constant hoge kwaliteit. Leer tijdens een privérondleiding over het unieke proces en de indrukwekkende geschiedenis van dit oude champagnehuis. Vervolgens bezoekt u ook de uitzonderlijke kelders die deel uitmaken van het UNESCO Werelderfgoed. Na dit uitzonderlijke bezoek opent Manoir de Verzy voor u de deuren voor een voortreffelijke privélunch. Geniet van de geweldige ambiance terwijl u wordt omgeven door heerlijk geurende rozentuinen, perfect gesnoeide hagen en glooiende wijngaarden. 's Avonds geniet u van een smakelijk diner in het hotel of in een van de uitstekende restaurants in de regio, wij reserveren graag een tafel in het door u gewenste restaurant.  

Dag 4: Einde programma of verlenging

Wordt wakker met het vrolijke gezang van de vogels buiten en zie de eerste zonnestralen uw suite binnenstromen. De dag begint uitstekend met een uitgebreid ontbijt waarna er helaas een einde komt aan dit bijzondere arrangement. U kunt ervoor kiezen om uw verblijf in deze veelzijdige streek te verlengen en meer te ontdekken in de regio. Vraag onze reisspecialisten naar de mogelijkheden. .


Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw overnachtingen en excursies volgens programma inbegrepen. Aanvullingen en aanpassingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat

Champagne wordt meestal gedronken uit een flûte of een coupe. Toch komt champagne het best tot zijn recht in een wijnglas. Onze smaak is verbonden met onze reuk, de traditionele champagneglazen geven eigenlijk minder ruimte om vleugen champagne met de neus op te vangen. De aroma’s kunnen niet altijd goed genoeg vrijkomen en ingeademd worden. Een wijnglas is in dat opzicht een beter glas om champagne uit te drinken

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl