ACCOMMODATIES IN Peru

Tambopata Research Center

Het Tambopata Research Center is een van de meest afgelegen lodges in het Amazonegebied. Er zijn geen dorpen of gemeenschappen in de omgeving. Dit geeft u een grote kans om apen en papagaaien te spotten, als u veel geluk heeft kunt u zelfs een jaguar spotten. De kamers beschikken over een open veranda en een privé badkamer met warme douche. Vanuit de lodge kunt u diverse activiteiten ondernemen; onder begeleiding van een gids kunt u vele trails lopen die in de omgeving liggen.

Vandaag vertrekt u per transfer naar het vliegveld van Lima, waar u de vlucht naar Puerto Maldonado neemt. Aangekomen op de luchthaven van Puerto Maldonado wordt u per boot naar uw accommodatie gebracht in de jungle van Tambopata. 

Tambopata National Park: het meest toegankelijke junglegebied van Peru. Het is een beschermd natuurgebied met een diverse flora en fauna. Een populaire excursie is die naar het Sandoval meer waar u een goede kans heeft op het zien van diverse vogels, schildpadden, kaaimannen en reuzenotters. Ook bestaat de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de Ese-Eja indianen.

ET-logo

Beleef Peru

Beleef het beste van Peru tijdens deze rondreis. Ervaar de Colca Canyon, loop naar de Machu Picchu over de Inca Trail, vaar over het Titicacameer en verblijf in het Amazonegebied. Al deze elementen zijn voor u samengebracht in één reis...

Nu vanaf € 11.575 p.p

ET-logo

Peru Exclusief

Beleef Peru op luxe wijze vanuit eersteklas accommodaties. U ervaart tijdens deze 22-daagse rondreis de indrukwekkende cultuur en natuur van Peru. Omdat u gebruik maakt van binnenlandse vluchten, treinen en een cruiseboot kunt u sneller en comfortabeler rondreizen en houdt u meer tijd over om in luxe te genieten van deze prachtige bestemming. Laat u verrassen!..

Nu vanaf € 17.275 p.p

ET-logo

Rondreis langs de hoogtepunten van Peru

Ontdek in 16 dagen één van de meest gevarieerde bestemmingen van Latijns-Amerika. Het erfgoed van de Inca’s, koloniale steden en het Amazonegebied bieden samen een fantastische mix van cultuur en natuur. Wij brengen u naar de hoogtepunten van Peru, laten u ervaren hoe het is om op een rieteiland te leven en leiden u in alle rust door Machu Picchu...

Nu vanaf € 7.495 p.p