ACCOMMODATIES IN Peru

Refugio Amazonas Lodge

Diep in het regenwoud bevindt zich het Tambopata Nature Reserve, waar de Refugio Amazonas Lodge afgelegen ligt. De regenwoud-lodge is gebouwd met gebruik van natuurlijke materialen als hout, klei en palmbomen. Deze eco-lodge bestaat uit een 32 geschakelde kamers, een grote eetzaal en een ontspanningsruimte met hangmatten. Na een dag vol jungle-ontdekkingen kunt u ook ontspannen met een massage. De kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van eigen badkamer met koud water en sommige hebben een hangmat. De locatie van de Refugio is ideaal voor het maken van excursies in de jungle. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen door het aanbod van een verscheidenheid van activiteiten. Er is geen elektriciteit, dus een goede zaklamp is aan te raden. Wel is er een generator die in de avond aangezet wordt.

ET-logo

Highlights van Brazilië

Ontdek de hoogtepunten van Brazilië en combineer zowel de bruisende stad Rio en het koloniale Salvador, maar geniet ook van de schitterende natuur in Iguazu, Pantanal en de Amazone. Sluit af aan het strand in Morro de Sao Paulo...

Nu vanaf € 11.245 p.p

ET-logo

Natuurrondreis Brazilië

De natuur in Brazilië is al even overweldigend als afwisselend. In deze reis bezoekt u alle landschappen: de Pantanal, het grootste moerassen- en wildgebied ter wereld, het Amazonegebied als ‘long van de aarde’, de meer onbekende savanne van Brazilië bij de hoofdstad en het ultieme tropische eiland Fernando de Noronha. Elke dag wordt er wel een nieuwe plant- of diersoort ontdek..

Nu vanaf € 12.995 p.p