ACCOMMODATIES IN Peru

DCO Suites Lounge & Spa

In een paradijselijke omgeving, direct aan het zandstrand van Mancora, ligt hotel DCO Suites Lounge & Spa. Het kleinschalige boetiekhotel heeft een hippe, elegante uitstraling. Waar u zich ook bevindt in het hotel, u heeft altijd uitzicht op de Stille Oceaan. Alle modern maar sfeervol ingerichte suites beschikken over een privéterras, waar u kunt genieten van de zon en het uitzicht. Heeft u vragen of wensen, door middel van een walkie-talkie kunt u deze kenbaar maken. Voor een culinaire verrassing kunt u terecht in het restaurant. De seizoenmenu’s worden enkel samengesteld door de beste chef-koks van Peru. Voor totale ontspanning kunt u kiezen voor een behandeling in de spa. Mocht u interesse hebben, is het aan te raden deze voor aankomst te laten vastleggen. Een bijzonder verblijf aan het strand. 

ET-logo

Ecuador Exclusief

Ontdek het natuurschoon dat Ecuador te bieden heeft. Geniet in stijl van indrukwekkende vulkanen, van een mysterieus nevelwoud, de ondoordringbare Amazonejungle en sluit af op de unieke archipel van de Galapagos. Verblijf in de meest exclusieve accommodaties van het land...

Nu vanaf € 12.795 p.p

ET-logo

Fotogeniek Galápagos

U maakt kennis met de vulkanen en de indrukwekkende flora en fauna van de Galápagos eilanden. Vaar met de superior first class catamaran De Treasure of Galápagos rondom Isabela Island en ontdek de meest unieke diersoorten. Deze reis mag met recht een 'experience for a lifetime' worden genoemd. U verblijft tevens op de hoofdeilanden Santa Cruz en San Cristobal vanwaar u de moois..

Nu vanaf € 11.795 p.p

ET-logo

Hoogtepunten van Ecuador & de Galápagoseilanden

Verken het veelzijdige Ecuador. U ervaart tijdens deze 22-daagse rondreis een aantal koloniale steden, machtige vulkanen, de kleurrijke cultuur en indrukwekkende flora en fauna van het nevelwoud, de Amazone en de Galápagoseilanden...

Nu vanaf € 14.995 p.p

ET-logo

Rondreis Ecuador overland

Tijdens deze 16-daagse reis op maat rijdt u met een privéauto en een chauffeur/gids langs (culturele) hoogtepunten. Ecuador bundelt al het moois dat Latijns-Amerika te bieden heeft: van de hoge Andes en de met sneeuw bedekte vulkanen tot Incaruïnes, kleurrijke markten en bevolking en de mooie, koloniale steden. U bezoekt de hoofdstad Quito, vulkanen en warmwaterbronnen en bewon..

Nu vanaf € 5.225 p.p