ACCOMMODATIES IN Peru

Casa Andina Premium Puno

Casa Andina Premium Puno heeft een schitterende locatie direct aan de oevers van het Titicaca meer. De ligging maakt dit een mooi en rustig hotel, waar u comfortabel verblijft in ruime kamers. De architectuur is verrassend. Zo loopt u in de openlucht begeleid door fakkels naar het restaurant. Aan het einde van de dag kunt u hier bij de openhaard bijkomen en in de bar de ervaringen van de dag bespreken.

ET-logo

Compleet Bolivia

Een 3-weekse reis met volop variatie en waarin u naast de verschillende hoogtepunten ook de onbekendere plaatsen van Bolivia bezoekt. Niet alleen de steden Santa Cruz, Sucre en La Paz komen aan bod, maar ook de natuurparken zoals de Uyuni zoutvlakte en het Amazone woud in het Madidi National Park. Het is een reis met een goede mix van natuur en cultuur, waaronder ook de histori..

Nu vanaf € 9.875 p.p

ET-logo

Het Incarijk en de Andes

Een reis waarin u de hoogtepunten van Bolivia en Peru combineert waarbij u de grens passeert op het hooggelegen Titicacameer in de Andes. Een reis van drie weken waarin u zowel het natuurschoon van Bolivia bezoekt; de Andes en Uyuni zoutvlakte, als de cultuur in het zuiden van Peru; Cuzco, de Heilige Vallei en Machu Picchu...

Nu vanaf € 14.595 p.p