ACCOMMODATIES IN Ecuador & Galápagos

Napo Wildlife Center

Het Napo Wildlife Center is één van best gelegen lodges om het Ecuadoriaanse regenwoud te verkennen. Liefhebbers van jungle en wildlife halen hier dan ook hun hart op! Napo Wildlife Center ligt als enige lodge ten zuiden van de Napo rivier aan de rand van een uniek reservaat. Dit reservaat maakt deel uit van het Yasuní Nationaal Park. Er komen hier maar liefst 568 soorten vogels voor! Zowel het reservaat als het hotel worden gerund door de Kichwa-gemeenschap van Añangu, waarmee Napo Wildlife Center zich duidelijk onderscheidt van andere lodges. In deze kleinschalige accommodatie staat service hoog in het vaandel. De cabañas van deze exclusieve lodge zijn ruim en beschikken over een kingsize bed en een eenpersoonsbed. Ook heeft u hier een eigen badkamer, waar u warm kunt douchen na een lange dag in de jungle. Vanuit de hangmat op uw veranda heeft u prachtig uitzicht over het meer. De plafondventilator zorgt voor verkoeling op uw kamer en de ramen zijn bedekt met horren om insecten te weren. In het restaurant maakt u kennis met lokale en internationale gerechten. Ook is er een kleine bibliotheek en een bar waar u onder het genot van een drankje de dag kunt afsluiten. Het bijzondere aan deze bar is dat u vanuit hier een 36 meter hoge canopy-toren op kunt klimmen om over het regenwoud heen te kunnen kijken en ook dieren kunt spotten.

ET-logo

Ecuador Exclusief

Ontdek het natuurschoon dat Ecuador te bieden heeft. Geniet in stijl van indrukwekkende vulkanen, van een mysterieus nevelwoud, de ondoordringbare Amazonejungle en sluit af op de unieke archipel van de Galapagos. Verblijf in de meest exclusieve accommodaties van het land...

Nu vanaf € 12.795 p.p

ET-logo

Op avontuur door natuurrijk Ecuador

Altijd al oog in oog willen staan met exotische diersoorten of op bezoek willen gaan bij inheemse stammen? Tijdens deze 16-daagse rondreis ontdekt u het natuurschoon dat Ecuador te bieden heeft. Geniet van een mysterieus nevelwoud, het Andesgebergte en van de bijna ondoordringbare Amazonejungle voordat u afreist naar een van de meest bijzondere en exclusieve bestemmingen ter we..

Nu vanaf € 12.375 p.p