ACCOMMODATIES IN Ecuador & Galápagos

Hotel Oro Verde Guayaquil

Hotel Oro Verde ligt in de hoofdstraat van het centrum van Guayaquil, die via Parque Centenario doorloopt richting de boulevard. De omgeving van het stijlvolle hotel is omringd door een diversiteit aan winkels en restaurants. Het hotel beschikt over vijf verschillende type kamers en suites die variëren in grootte. De comfortabele kamers hebben een nette, moderne inrichting. Na een drukke dag kunt u volledig tot rust komen in de spa, met fitness en een zwembad of laat u verwennen met een ontspannende massage. Wilt u van de authentieke Ecuadoriaanse keuken proeven? In de drie restaurants heeft u keuze uit goede eigentijdse gerechten, maar u kunt ook bij 'La Fondue' ontspannen fonduen en racletten of bij 'Gourmet Deli' snel een simpele maaltijd nuttigen. In de hotelbar 'El Capitan' kunt genieten van cocktails. Ervaar de authentieke Ecuadoriaanse gastvrijheid die Hotel Oro Verde u midden in de stad Guayaquil biedt.

ET-logo

Ecuador Exclusief

Ontdek het natuurschoon dat Ecuador te bieden heeft. Geniet in stijl van indrukwekkende vulkanen, van een mysterieus nevelwoud, de ondoordringbare Amazonejungle en sluit af op de unieke archipel van de Galapagos. Verblijf in de meest exclusieve accommodaties van het land...

Nu vanaf € 12.795 p.p

ET-logo

Fotogeniek Galápagos

U maakt kennis met de vulkanen en de indrukwekkende flora en fauna van de Galápagos eilanden. Vaar met de superior first class catamaran De Treasure of Galápagos rondom Isabela Island en ontdek de meest unieke diersoorten. Deze reis mag met recht een 'experience for a lifetime' worden genoemd. U verblijft tevens op de hoofdeilanden Santa Cruz en San Cristobal vanwaar u de moois..

Nu vanaf € 11.795 p.p

ET-logo

Hoogtepunten van Ecuador & de Galápagoseilanden

Verken het veelzijdige Ecuador. U ervaart tijdens deze 22-daagse rondreis een aantal koloniale steden, machtige vulkanen, de kleurrijke cultuur en indrukwekkende flora en fauna van het nevelwoud, de Amazone en de Galápagoseilanden...

Nu vanaf € 14.995 p.p

ET-logo

Rondreis Ecuador overland

Tijdens deze 16-daagse reis op maat rijdt u met een privéauto en een chauffeur/gids langs (culturele) hoogtepunten. Ecuador bundelt al het moois dat Latijns-Amerika te bieden heeft: van de hoge Andes en de met sneeuw bedekte vulkanen tot Incaruïnes, kleurrijke markten en bevolking en de mooie, koloniale steden. U bezoekt de hoofdstad Quito, vulkanen en warmwaterbronnen en bewon..

Nu vanaf € 5.225 p.p