Casa del Suizo

ACCOMMODATIES IN Ecuador & Galápagos

Casa del Suizo

Casa del Suizo

Aan de oevers van de Napo River ligt La Casa del Suizo. De Amazone lodge ligt dichtbij het dorp Ahuano, aan het begin van de jungle. De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht en voorzien van een privéterras met hangmat waar u kunt nagenieten van een dag in de natuur. Geniet van het uitzicht over het prachtige tropische regenwoud. Vanuit het zwembad, het openlucht restaurant en de bar kijkt u uit over de rivier. In het restaurant kunt u zowel Ecuadoriaanse als internationale gerechten proeven. Vanuit La Casa del Suizo zijn er verschillende manieren om de natuurrijke omgeving van te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld kanotochten maken over de rivier en hikes maken door de jungle. Er is een vlindertuin en een avontuurlijk klimparadijs in jungle tussen de bomen. Kortom, voor ieder wat wils!

Casa del Suizo
Casa del Suizo
Casa del Suizo
Casa del Suizo
Casa del Suizo
Casa del Suizo
Casa del Suizo
Casa del Suizo
ET-logo

Ecuador Exclusief

Ontdek het natuurschoon dat Ecuador te bieden heeft. Geniet in stijl van indrukwekkende vulkanen, van een mysterieus nevelwoud, de ondoordringbare Amazonejungle en sluit af op de unieke archipel van de Galapagos. Verblijf in de meest exclusieve accommodaties van het land...

Nu vanaf € 12.795 p.p

ET-logo

Op avontuur door natuurrijk Ecuador

Altijd al oog in oog willen staan met exotische diersoorten of op bezoek willen gaan bij inheemse stammen? Tijdens deze 16-daagse rondreis ontdekt u het natuurschoon dat Ecuador te bieden heeft. Geniet van een mysterieus nevelwoud, het Andesgebergte en van de bijna ondoordringbare Amazonejungle voordat u afreist naar een van de meest bijzondere en exclusieve bestemmingen ter we..

Nu vanaf € 12.375 p.p