ACCOMMODATIES IN Chili

Patagonia Camp

Patagonia Camp is een kleinschalig en luxueus tentenkamp dat net buiten nationaal park Torres del Paine ligt. U verblijft in een vrijstaande yurt, een comfortabele koepeltent met stijlvolle inrichting. Deze tenten liggen verspreid door de bosrijke omgeving aan de oever van Lago el Toro en bieden prachtig uitzicht over de indrukwekkende Paine bergketen. Gedurende uw verblijf kunt u samen met uw gids enkele activiteiten ondernemen en de spectaculaire natuuromgeving verder ontdekken.

ET-logo

De highlights van Chili

Deze 16-daagse rondreis is het neusje van de zalm in Chili. U bezoekt vanuit de hoofdstad Santiago de drie meest bekende hoogtepunten van het land: de droogste woestijn ter wereld van Atacama, de befaamde ‘Moai’ koppen op Paaseiland en de spectaculaire natuur van Torres del Paine in Patagonië. Uw verblijft in de meest exclusieve accommodatie op all inclusive basis met activitei..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Rondreis Chileens Patagonië

Tijdens deze 16-daagse reis door Chileens Patagonië doet u onuitwisbare indrukken op. De weg naar Nationaal Park Torres del Paine leidt u door het weidse Patagonische landschap van Chili. De weg kronkelt door bergpassen en daalt vervolgens af tot aan de voet van het Andesgebergte. Een inspanning met een gegarandeerde beloning. Want die eerste blik op de besneeuwde bergen van To..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Veelzijdig Chili

Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken en contrasten van Chili...

Nu vanaf € 20.995 p.p