ACCOMMODATIES IN Chili

Explora Rapa Nui - Posada de Mike Rapu

In het midden van de Grote Oceaan ligt Posada de Mike Rapu, bovenop een heuvel op Paaseiland. Vanuit het hotel kijkt u uit over de blauwe wateren rondom dit mysterieuze, afgelegen eiland. Het hotel biedt ruimte voor ontspanning en rust. Om af te schakelen van dagelijkse routine zijn de kamers bewust niet uitgerust met wifi en televisie. Grote ramen bieden de mogelijkheid om weg te dromen bij een weids uitzicht op de oceaan. Het interieur heeft dynamische vormen en een robuuste uitstraling door materialen als beton en hout. De faciliteiten van Posada de Mike Rapu dragen bij aan de serene sfeer. Zo is er een zwembad, een massageruimte en zijn er verwarmde jacuzzibaden in de openlucht. Vanuit het verblijf ontdekt u via verschillende wandeltochten de schoonheid van het eiland. Sluit uw dag met een drankje of uitgebreid diner in de bar of het restaurant.

ET-logo

De highlights van Chili

Deze 16-daagse rondreis is het neusje van de zalm in Chili. U bezoekt vanuit de hoofdstad Santiago de drie meest bekende hoogtepunten van het land: de droogste woestijn ter wereld van Atacama, de befaamde ‘Moai’ koppen op Paaseiland en de spectaculaire natuur van Torres del Paine in Patagonië. Uw verblijft in de meest exclusieve accommodatie op all inclusive basis met activitei..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Veelzijdig Chili

Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken en contrasten van Chili...

Nu vanaf € 20.995 p.p