Explora Patagonia

ACCOMMODATIES IN Chili

Explora Patagonia

Explora Patagonia - Hotel Salto Chico

Hotel Salto Chico ligt te midden van de indrukwekkende natuur in nationaal park Torres del Paine. Het hotel ligt nabij de gelijknamige waterval en biedt een geweldig uitzicht op het blauwe Pehoe meer en de witte bergtoppen van de bergketen Cuernos del Paine. De luxe kamers van het hotel zijn comfortabel en hebben een warme uitstraling. Hotel Salto Chico organiseert diverse excursies in het nationale park. U trekt er samen met een gespecialiseerde gids op uit om de natuuromgeving te ontdekken. Het hotel beschikt ook over eigen getrainde paarden voor een tochtje in de omgeving. 's Avonds kunt u heerlijk ontspannen in de sauna of jacuzzi en geniet u van een heerlijk diner in het restaurant.

ET-logo

De highlights van Chili

Deze 16-daagse rondreis is het neusje van de zalm in Chili. U bezoekt vanuit de hoofdstad Santiago de drie meest bekende hoogtepunten van het land: de droogste woestijn ter wereld van Atacama, de befaamde ‘Moai’ koppen op Paaseiland en de spectaculaire natuur van Torres del Paine in Patagonië. Uw verblijft in de meest exclusieve accommodatie op all inclusive basis met activitei..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Rondreis Chileens Patagonië

Tijdens deze 16-daagse reis door Chileens Patagonië doet u onuitwisbare indrukken op. De weg naar Nationaal Park Torres del Paine leidt u door het weidse Patagonische landschap van Chili. De weg kronkelt door bergpassen en daalt vervolgens af tot aan de voet van het Andesgebergte. Een inspanning met een gegarandeerde beloning. Want die eerste blik op de besneeuwde bergen van To..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Veelzijdig Chili

Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken en contrasten van Chili...

Nu vanaf € 20.995 p.p