ACCOMMODATIES IN Chili

Estancia Cerro Guido

Niet ver van het nationale park Torres del Paine ligt Estancia Cerro Guido, in een voor Patagonië typische omgeving. In deze accommodatie staan de traditie en cultuur van Patagonië centraal. U maakt kennis met het leven van de 'gauchos' en de mensen die op deze estancia wonen en werken. Het park Torres del Paine is goed bereikbaar vanuit deze locatie. De lodge beschikt over comfortabele kamers waar u kunt genieten van de rust. In het restaurant kunt u bij de openhaard onder het genot van een drankje of diner genieten van het prachtige uitzicht. 

ET-logo

De highlights van Chili

Deze 16-daagse rondreis is het neusje van de zalm in Chili. U bezoekt vanuit de hoofdstad Santiago de drie meest bekende hoogtepunten van het land: de droogste woestijn ter wereld van Atacama, de befaamde ‘Moai’ koppen op Paaseiland en de spectaculaire natuur van Torres del Paine in Patagonië. Uw verblijft in de meest exclusieve accommodatie op all inclusive basis met activitei..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Rondreis Chileens Patagonië

Tijdens deze 16-daagse reis door Chileens Patagonië doet u onuitwisbare indrukken op. De weg naar Nationaal Park Torres del Paine leidt u door het weidse Patagonische landschap van Chili. De weg kronkelt door bergpassen en daalt vervolgens af tot aan de voet van het Andesgebergte. Een inspanning met een gegarandeerde beloning. Want die eerste blik op de besneeuwde bergen van To..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Veelzijdig Chili

Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken en contrasten van Chili...

Nu vanaf € 20.995 p.p