ACCOMMODATIES IN Chili

Deseado Lodge

Aan de voet van het Deseadomeer in het zuiden van Tierra del Fuego ligt de gelijknamige Deseado Lodge. Op deze unieke en rustgevende plek in het hart van het Chileense Patagonië ervaart u rust en stilte als nooit tevoren. In de lodge staat duurzaamheid hoog in het vaandel om zo min mogelijk impact te hebben op de natuur. De lodge ligt midden in een bosgebied waar u geniet van de prachtige flora en fauna. Maar ook de hoeveelheid wildlife die u in deze omgeving tegen komt is een hoogtepunt van uw verblijf. Guanaco's, bevers, vossen en vele diersoorten zijn hier geen uitzondering. De comfortabele hutten zijn gebouwd in Lenga beuk en versierd met ornamenten die de cultuur vertegenwoordigd. Weefgetouwen, wol, hout, schilderijen, en nog veel meer details prijken in het interieur. Uw ervaring wordt aangevuld met een ongelooflijk uitzicht op het meer van Deseado en ongeëvenaarde, persoonlijke service. Geniet van een verblijf midden in het Vuurland, onderneem avontuurlijke activiteiten en proef de meest vers bereide gerechten in het restaurant. Hier heeft u geen televisie, geen telefoon en geen internet om even helemaal tot rust te komen en te genieten van een ultieme en onvergetelijke ervaring. 

ET-logo

De highlights van Chili

Deze 16-daagse rondreis is het neusje van de zalm in Chili. U bezoekt vanuit de hoofdstad Santiago de drie meest bekende hoogtepunten van het land: de droogste woestijn ter wereld van Atacama, de befaamde ‘Moai’ koppen op Paaseiland en de spectaculaire natuur van Torres del Paine in Patagonië. Uw verblijft in de meest exclusieve accommodatie op all inclusive basis met activitei..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Rondreis Chileens Patagonië

Tijdens deze 16-daagse reis door Chileens Patagonië doet u onuitwisbare indrukken op. De weg naar Nationaal Park Torres del Paine leidt u door het weidse Patagonische landschap van Chili. De weg kronkelt door bergpassen en daalt vervolgens af tot aan de voet van het Andesgebergte. Een inspanning met een gegarandeerde beloning. Want die eerste blik op de besneeuwde bergen van To..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Veelzijdig Chili

Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken en contrasten van Chili...

Nu vanaf € 20.995 p.p