ACCOMMODATIES IN Bolivia

Refugio los Volcanes

Refugio Los Volcanes is gelegen in het zuidelijke deel van het Amboro National Park en is bereikbaar in circa 2 uur vanaf Santa Cruz. Weggestopt in een diepe vallei, biedt Refugio Los Volcanes
spectaculaire uitzichten. Vanaf de ingang van het park wordt u per 4x4 opgehaald en naar de lodge gebracht. U overnacht in een eenvoudige kamer, maar de omgeving maakt uw verblijf bijzonder mooi! 
Er zijn diverse paden aanwezig die de mogelijkheid bieden wandeltochten te maken en te genieten van de omringende flora en fauna. Wereldbekende ornithologen als Ridgeley, Tudor en anderen hebben deze plaats meerdere keren bezocht – hun vogellijst telt meer dan 200 soorten- en de lokale botanicus Roberto Vasquez heeft meer dan 100 soorten orchideeën en bromelia´s ontdekt.

ET-logo

Bijzonder Bolivia

Bolivia is één van de meest authentieke landen van Latijns-Amerika, met verschillende hooglandgemeenschappen die hun mengelmoes van religieuze tradities, kleurrijke geweven kleding en pijpmuziek behouden. Deze reis brengt u langs verschillende hoogtepunten van dit bijzondere land. Naast mooie natuur in het Amboro park en de zoutvlakte van Uyuni bezoekt u ook de steden Sucre en ..

Nu vanaf € 6.245 p.p

ET-logo

Compleet Bolivia

Een 3-weekse reis met volop variatie en waarin u naast de verschillende hoogtepunten ook de onbekendere plaatsen van Bolivia bezoekt. Niet alleen de steden Santa Cruz, Sucre en La Paz komen aan bod, maar ook de natuurparken zoals de Uyuni zoutvlakte en het Amazone woud in het Madidi National Park. Het is een reis met een goede mix van natuur en cultuur, waaronder ook de histori..

Nu vanaf € 9.875 p.p