Mijn passie voor reizen is er altijd al geweest, maar het moment dat de vonk echt oversloeg was in 2016 tijdens een roadtrip door West-Amerika. De ultieme vrijheid, het ontdekken van nieuwe dingen en de urenlange hikes door Grand Canyon en Zion National Park openden mijn ogen en vertelden me dat ik van reizen mijn werk wilde maken. Mijn studie Toeristisch Management was in dit opzicht een logische keuze. Na het afronden ervan ben ik meteen aan de slag gegaan bij ExperienceTravel. Na een ondersteunende functie beviel de samenwerking van beide kanten goed en maakte ik stap naar Reisspecialist bij ExperienceTravel.

"Heerlijk om te horen dat mensen tijdens een door mij samengestelde reis genoten hebben. Belangrijker nog om de volgende reis net zo succesvol te laten verlopen."
Manon Schuurmans

Ik leerde en leer enorm veel en heb ook op het gebied van reizen niet stilgezeten. Van China, Singapore en Bali tot West-Amerika, Zuid-Afrika en Lapland. Het samenstellen van unieke rondreizen naar deze bestemmingen is inmiddels een tweede natuur voor mij geworden. Ik merkte hierbij al snel dat ik mezelf afvraag wat de reis voor mij speciaal zou maken. Waar zou mijn eigen hart sneller van gaan kloppen tijdens een rondreis? Dat hoeft niet altijd iets uitbundigs of groots te zijn, de kleine dingetjes maken vaak het verschil. Een presentje, een krabbeltje, verrast worden tijdens een excursie of een bijzondere restaurantervaring kunnen stuk voor stuk een absolute meerwaarde vertegenwoordigen tijdens een reis. Zeker als het niet iets algemeens betreft, maar iets persoonlijks waarmee je laat zien dat je de reiziger niet alleen gesproken, maar ook begrepen hebt. Het is een ontzettend uitdagend proces om voor iedere reiziger weer de juiste reis samen te stellen die van begin tot eind klopt. Geen reis of reiziger is hetzelfde, dus wat voor de één werkt hoeft niet per definitie ook voor de ander te werken. Ik zie het als een spel waarvan de spelregels continu veranderen. Juist die afwisseling maakt mijn werk zo leuk en uitdagend.  

Reisspecialist

Manon Schuurmans

Ik stel graag een persoonlijke reis op maat voor u samen, geheel gebaseerd op uw reiswensen. Neem gerust contact met mij op.

In de spotlight

We inspireren u graag met reissuggesties, verhalen, persoonlijke tips en reiservaringen naar allerlei bestemmingen wereldwijd. Gebruik ze als ideeën voor uw reis om een unieke reisbeleving te creëren.