PARTNERS

Samen met onze partners zorgen wij dat u onbezorgd kunt genieten van uw reis en alles daaromheen. Onze partners hebben, net als wijzelf, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.


KLM

1.KLM comfortzone
Gun uzelf een extra comfortabele stoel in Economy Class op uw vliegreis met KLM. Uw stoel biedt 10 cm extra beenruimte en is twee keer verder naar achteren verstelbaar. Bovendien bevindt u zich in het voorste gedeelte van de Economy Class, zodat u bij aankomst als een van de eersten van boord kunt.

2.KLM businessclass toptarieven
In de businessclass van KLM vliegt de tijd op weg naar uw bestemming voorbij. Niet alleen heeft u voorrang bij het inchecken, veiligheidscontroles en de bagageafhandeling. U heeft ook toegang tot de KLM Crown-lounges en geniet van extra service aan boord zoals een ligstoel van 190cm met massagestand en heerlijke driegangenmenu’s bereid door Nederlandse topkoks. Dankzij onze speciale samenwerking profiteert u van zeer aantrekkelijke businessclasstarieven. Vraag onze reisspecialisten naar de mogelijkheden.

3.A la carte dineren aan boord
Omdat smaken verschillen, biedt KLM aan boord van haar economy class 5 bijzondere a la carte maaltijden. U kunt deze 48 uur voor vertrek reserveren en heeft keuze uit een gerecht uit de eerlijke Hollandse keuken, een verfijnde Japanse maaltijd, een Italiaans menu, een Indonesische rijsttafel en rijkgevulde koude delicatessen.
 

Schiphol

1.VIP op Schiphol
Als eerste reisorganisatie in Nederland mag ExperienceTravel u toegang tot het VIP Centre op Schiphol aanbieden. Dit is de meest exclusieve locatie en manier van reizen op Schiphol en tot dusver alleen mogelijk voor staatshoofden en regeringsfunctionarissen. VIP service Schiphol verzorgt alles voor uw vertrek, aankomst of transfer; uw check-in, de paspoortformaliteiten en afhandeling van uw bagage. Ondertussen kunt u in alle privacy ontspannen in de lounge van het VIP Centre. Kort voor vertrek of na aankomst wordt u in luxe vervoer naar het vliegtuig of het VIP Centre gebracht. Zo bent u verzekerd van een snelle service en een comfortabel begin of einde van uw reis.

2.Schiphol Privium upgrade
Als u regelmatig reist, zowel zakelijk als privé, biedt een Schiphol Privium abonnement veel voordeel. Dit is een exclusief serviceprogramma waarmee u onder meer vooraan op Schiphol kunt parkeren, businessclass mag inchecken bij deelnemende luchtvaartmaatschappijen en van een snelle grenspassage profiteert.
 
3.Aantrekkelijk parkeren op Schiphol
U heeft keuze uit 3 parkeervoordelen:

  • Met Schiphol Valet Parking verliest u geen kostbare tijd. U kunt direct voor de vertrekhal parkeren en uw sleutels afgeven bij de Valet Parking balie.
  • Met Schiphol Excellence Parking kunt u uw wagen exclusief direct aan de vertrekhal in extra brede parkeervakken achterlaten.
  • U kunt ook uw auto bij Schiphol Smart Parking zetten. De snelbus brengt u vervolgens in enkele minuten naar de terminal. 

4.Met een privé chauffeur naar Schiphol
Zowel bij vertrek als bij thuiskomst biedt ExperienceTravel u een eigen chauffeurservice naar of van Schiphol. Door de inzet van luxe wagens voorzien van comfortabele stoelen, veelal wifi en ervaren (privé)chauffeurs begint uw reis onbezorgd. U reist uitsluitend met uw eigen gezelschap. Het betreft immers privévervoer, uw rit wordt dus niet gecombineerd met de ritten van andere reizigers. Zo wordt uw kostbare tijd optimaal benut. Vraag uw reisadviseur naar de mogelijkheden.

ONZE SPECIALISTEN

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl