Optimale service

We bezorgen u graag een heerlijke tijd

Uniek

Onze reisspecialisten adviseren u vanaf het allereerste contactmoment op basis van uw wensen en interesses. In samenspraak met u komen we zo tot de reis die het beste bij u past. Van een volledig op maat gemaakte verre reis tot een verzorgde reis in gezelschap van gelijkgestemden. Wij zijn er voor u op de momenten dat u ons nodig heeft, of dat nu voor vertrek is, op de plaats van bestemming of bij terugkeer. U bepaalt hoe uw vrije tijd wordt ingevuld en wij regelen alles voor u zodat u optimaal kunt ontspannen en genieten.

1. Inspiratie

Al wanneer de eerste reiskriebels zich aandoen, biedt ExperienceTravel u volop reisinspiratie. Op onze website vindt u bestemmingsinformatie en reissuggesties. U kunt zich ook opgeven voor onze digitale nieuwsbrieven en periodieke reisuitgaven. Hierin voorzien wij u van extra reisinspiratie en mogelijkheden om u aan te melden voor evenementen.

2. Persoonlijk advies

Om een unieke reis te kunnen bieden die volledig aansluit op uw wensen, adviseren we u graag persoonlijk. U kunt hiervoor contact met ons opnemen per e-mail of telefoon. Als u een individuele reis op maat wilt laten samenstellen, brengen onze reisspecialisten desgewenst graag een bezoek bij u aan huis. Dat kan zelfs na kantooruren. Zoals een architect een huis ontwerpt, zo ontwerpen onze reisadviseurs uw reis. Na het inventariseren van uw reiswensen, bundelen onze reisspecialisten vol enthousiasme hun ongebreidelde kennis en ervaring om een unieke reis op maat te maken. Dit kost iets meer tijd dan een standaard reis. U ontvangt van ons een volledig uitgewerkt persoonlijk reisvoorstel, waarna we in overleg met u de puntjes op de i zetten. Het resultaat is uw eigen, unieke reis. U bent voor een persoonlijke afspraak ook van harte welkom in onze reisboetiek in ’s-Hertogenbosch of Laren.

3. Uw eigen aanspreekpunt

Zowel tijdens de voorbereiding als bij de uitvoering van uw reis, heeft u te maken met één en dezelfde specialist. Zij of hij is uw aanspreekpunt, zodat wij én u erop kunnen vertrouwen dat er geen ruis in de communicatie ontstaat. Bovendien is het prettig te weten dat u uw specialist op ieder moment kunt raadplegen. Daarbij kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner op de hoogte is van de meest recente mogelijkheden en ontwikkelingen. Iemand die u een eerlijk en gedegen advies geeft.

4. Volledige ontzorging

Om uw reis vlekkeloos te laten verlopen zijn we van het eerste moment tot thuiskomst graag uw reispartner. We adviseren u aanvullend graag over parkeermogelijkheden voor vertrek en bieden desgewenst graag een privé chauffeursdienst naar of van Schiphol. Zowel bij vertrek als bij thuiskomst. Door de inzet van luxe wagens voorzien van comfortabele stoelen, veelal wifi en ervaren (privé)chauffeurs begint uw reis onbezorgd. U reist uitsluitend met uw eigen gezelschap. Het betreft immers privévervoer, uw rit wordt dus niet gecombineerd met de ritten van andere reizigers. Zo wordt uw kostbare tijd optimaal benut. Vraag uw reisadviseur naar de mogelijkheden.
Indien u met Senior op vakantie gaat in Nederland, is er altijd vervoer geregeld vanaf uw voordeur tot uw bestemming of het verzamelpunt, vanwaar u gezamenlijk verder reist en v.v. Dat is wel zo prettig.