Wij helpen u graag op weg! Bel 073 - 548 20 60
…

Cruise vanaf Venetië via o.a. Split en Corfu naar Rome

Hoogtepunten van deze reis

  • Inclusief vliegreis + transfer
  • Sea and Land Taste (S.A.L.T.) programma
  • Venetian Lounge, een plek waar de kunst van het theater en de muziek samenkomt
  • Een nieuwe standaard voor luxe
  • Spiksplinternieuw schip in de prestigieuze vloot van Silversea

Met het hypermoderne en spiksplinternieuwe schip Silver Dawn zal u uw cruise starten in Venetië waar u via o.a. Split, Corfu en Napels eindigt in Rome.


Bewaar in moodboard

Dag 1: Venetië

In de avond gaat u in Venetië aan boord van het Silversea cruiseschip.

Dag 2: Split

Rond het middaguur komt u aan in Split, Kroatië. Split is de grootste en belangrijkste stad in Dalmatië. De stad heeft een rijke geschiedenis met trekpleisters als het Paleis van Diocletianus en het Fort van Klis.

Dag 3: Hvar

In de ochtend komt u aan in Hvar, een eiland in de Adriatische Zee voor de Kroatische kust. De lavendelvelden die het eiland heeft zijn goed te ruiken, evenals de geuren van rozemarijn en salie.

Dag 4: Dubrovnik

Havenstad Dubrovnik wordt één van de mooiste steden aan de Adriatische kust genoemd met trekpleisters als het Sponzapaleis en de Onofrio fontein.

Dag 5: Bari

Op dag 5 keert u weer even terug naar Italië voor een bezoek aan Bari. Door de eeuwenoude tradities werd Bari een typische koopman- en zeevaardersstad. Hier zijn de traditionele maaltijden dan ook nog heel populair. 

Dag 6: Corfu

U meert aan in Corfu, Griekenland. De gelijknamige hoofdstad combineert Venetiaanse, Franse, Britse en traditionele Griekse architectonische elementen tot een harmonieuze algehele stijl die werkelijk uniek is.

Dag 7: Giardini-Naxos

Wederom keert u terug naar Italië, deze keer naar badplaats Giardini-Naxos aan de oostkust van Sicilië. Relax op het strand, ga duiken of snorkelen en bewonder kunstwerken die meer dan 2000 jaar oud zijn in deze veelzijdige gemeente. 

Dag 8: Palermo

Palermo is de hoofdstad van de regio Sicilië op het gelijknamige eiland. De Sicilianen zijn de uitvinders van het beste en lekkerste cassata ijs ter wereld. Geniet van heerlijke gelato in het historische centrum van Palermo.

Dag 9: Napels

Op de een na laatste dag meert u aan in Napels. De stad waar familie, eten en godsdienst nog net zo'n centrale plaats innemen als vroeger. Napels beschikt over vele bezienswaardigheden, zoals Pompeii en de vulkaan Vesuvius.

Dag 10: Civitavecchia / Rome

Op de laatste dag van de cruise brengt u nog een bezoek aan Rome. Treed in de voetsporen van de gladiatoren in het Colosseum, bewonder de schilderingen van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel en breng een bezoek aan de wereldberoemde Trevi fontein. In Rome is er genoeg te bezichtigen!


Silver Dawn

Medio 2021 zal de spiksplinternieuwe Silver Dawn toegevoegd worden aan de toch al zo prestigieuze vloot van Silversea. Dit hypermoderne schip biedt plaats aan 596 passagiers en concentreert zich vrijwel uitsluitend op de Europese wateren. De reisduur ligt doorgaans tussen de 7 en 13 dagen, waarbij vrijwel iedere dag een andere haven wordt aangedaan. Bent u een liefhebber van achtereenvolgende dagen op zee? Dan is de route van Lissabon naar Fort Lauderdale - net boven Miami – u op het lijf geschreven. 

Aan boord wordt stijlvol design afgewisseld met ultiem comfort en door het vele gebruik van glas kunt u vrijwel overal genieten van prachtige uitzichten. De aanwezigheid van een heus kunstcafé stelt u in de gelegenheid om onder het genot van een drankje en een quik bite bijzondere kunstuitingen te aanschouwen. Door de grote verscheidenheid aan sublieme restaurants kunt u desgewenst iedere avond van een andere stijl genieten, variërend van Japans tot Frans en van Italiaans tot internationaal. De diners worden niet zelden begeleid door livemuziek. 


Data & prijzen

Vertrekdatum Silver Dawn: 10 oktober 2022

Prijzen: 

Suite vanaf € 3.870

Opties & inbegrepen

Prijzen zijn inclusief verblijf in hut type naar keuze, ontbijt, lunch en diner aan boord en een flexibel excursieprogramma.

Wist u dat

Kroatië meer Immateriële Goederen op de UNESCO-lijst heeft staan dan welk ander land dan ook. Met uitzondering van Spanje, met wie het de eerste plaats deelt.

ONZE SPECIALISTEN

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.

U bereikt Dionne van Vugt op nr. 073 - 548 20 60 of via d.vanvugt@experiencetravel.nl

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.

U bereikt Corine den Hartog op nr. 073 - 548 20 60 of via c.denhartog@experiencetravel.nl

Barbara Roeters

Azië, Caribbean, Spitsbergen, Midden-Oosten en Europa specialist.

U bereikt Barbara Roeters op nr. 073 - 548 20 62 of via b.roeters@experiencetravel.nl

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.

U bereikt Katrijn Berends op nr. 073 - 548 20 60 of via k.berends@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.

U bereikt Kirsten Vluggen op nr. 073 - 548 20 62 of via k.vluggen@experiencetravel.nl

Annelou van Elk

Azië en Europa specialist.

U bereikt Annelou van Elk op nr. 073 - 548 20 64 of via a.vanelk@experiencetravel.nl

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.

U bereikt Desiré Schapers op nr. 073 - 548 20 62 of via d.schapers@experiencetravel.nl

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.

U bereikt Sabrina Iriks op nr. 073 - 548 20 60 of via s.iriks@experiencetravel.nl