Wij helpen u graag op weg! Bel 073 - 548 20 60
…

Genieten op Benguerra Island!

Hoogtepunten van deze reis

  • Duik in de bijzondere onderwaterwereld
  • Spot bijzondere vissen
  • Ontdek de prachtige koraalformaties
  • Geniet van uw luxe accommodatie
  • Kom tot rust op het hagelwitte strand
  • Maaltijden en lokale dranken inbegrepen

Parelwitte stranden omzoomd met palmbomen die wuiven in de wind. Een kristalheldere zee waar koralen en kleurrijke vissen leven. Experience Travel biedt u verschillende duikreizen waarbij u vanuit Amsterdam reist of deze reis gebruikt als verlenging op uw rondreis door Zuidelijk-Afrika.


Bewaar in moodboard

Dag 1: Amsterdam - Johannesburg

Vandaag vliegt u vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Johannesburg, waar u in de avond aankomt. U wordt ontvangen door onze lokale vertegenwoordiging en naar uw hotel gebracht op de luchthaven van Johannesburg. Hier verblijft u slechts een nacht alvorens u naar Mozambique vliegt.

Dag 2: Johannesburg - Vilanculos

Na het ontbijt vertrekt u weer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Vilanculos. Aangekomen op de luchthaven in Mozambique wordt u middels een helikoptertransfer naar het Azura Benguerra Island gebracht. De vluchtduur is circa 15 minuten voordat u aankomt op het paradijselijke eiland. U verblijft in het Azuro Benguerra in een Villa waar het u aan niets ontbreekt.

Dag 3-7: Azura Benguerra Island

De komende dagen staan in het teken van genieten! Azura is de eerste superluxe eco- boetiekaccommodatie die gebouwd is in samenwerking met de lokale bevolking. De villa's beschikken over een privézwembad en liggen direct aan het hagelwitte strand van de Indische Oceaan. Tijdens uw verblijf staat uw butler op ieder moment van de dag voor u klaar. U heeft de volledige regie over uw dag invulling. Zo kunt u snorkelen of diepzeeduiken op fantastische riffen die een thuis bieden aan tropische schildpadden. Vliegvissen of zogenaamd 'big game' fishing behoort ook tot de mogelijkheden. Gaat u er liever met een boot op uit? Zeil dan naar verlaten strandjes of maak een romantische dhow cruise. Natuurliefhebbers kunnen zwemmen met dolfijnen die regelmatig het strand van Azura bezoeken of op zoek naar bultrugwalvissen tijdens hun trektocht. Kortom‚ niets hoeft, alles kan. Maaltijden gebruikt u in uw eigen villa of in het restaurant. Internationale topchefs stellen de beste diners voor u samen die u niet teleur zullen stellen. De uitgebreide wijnkelder beschikt over de beste wijnen die speciaal voor Azura worden ingevlogen vanuit het eigen Chateau in de Franse Loirestreek.

Dag 8-9: Benguerra Island - Vilanculos - Amsterdam

Er komt helaas een einde aan uw ontspannen verblijf op Benguerra Island. U verlaat het eiland per helikopter weer naar de luchthaven in Vilaculos om in te checken voor de vlucht, via Johannesburg, naar Amsterdam. Wij hopen dat u heeft genoten van een prachtige reis! Wij passen het programma indien gewenst graag compleet naar uw wensen aan.


InterContinental OR Tambo Airport

Het InterContinental O.R. Tambo Airport hotel is een uitstekend vijfsterren accommodatie waar u heerlijk kunt ontspannen voor of na uw vliegreis. Het ligt tegenover de aankomsthal op de luchthaven van Johannesburg. Hierdoor is het zowel voor een overnachting aan het begin of aan het einde van uw reis een goede uitvalsbasis. Het hotel heeft verschillende soorten kamers voorzien ...


Azura Benguerra Island

Een romantische en luxueus verblijf op een tropisch eiland aan de kust van Mozambique. Azura is gelegen op Benguerra Island in de Bazaruto archipel. 18 villa's voorzien van een eigen zwembad, privé strand en een buitendouche zijn een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan het eiland. De villa's variëren in grootte met maximaal drie slaapkamers voor zes personen. Geniet va...


De onderwaterwereld van Mozambique

Mozambique staat bekend als één van de beste duikgebieden van Afrika. Veel duik- en snorkellocaties zijn pas recent ontdekt en daardoor nog volkomen ongerept...


Zeilen met een dhow

Een mooie manier om de prachtige kustlijn van de eilanden van Mozambique te zien is per boot. Stap aan boord van een authentieke dhow en geniet van het uitzicht...


Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, overnachtingen met diverse maaltijden en activiteiten inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat

Er veel grote vissoorten te spotten zijn zoals rifhaaien, roggen, schildpadden en bultrugwalvissen?

ONZE SPECIALISTEN

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.

U bereikt Dionne van Vugt op nr. 073 - 548 20 60 of via d.vanvugt@experiencetravel.nl

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.

U bereikt Corine den Hartog op nr. 073 - 548 20 60 of via c.denhartog@experiencetravel.nl

Barbara Roeters

Azië, Caribbean, Spitsbergen, Midden-Oosten en Europa specialist.

U bereikt Barbara Roeters op nr. 073 - 548 20 62 of via b.roeters@experiencetravel.nl

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.

U bereikt Katrijn Berends op nr. 073 - 548 20 60 of via k.berends@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.

U bereikt Kirsten Vluggen op nr. 073 - 548 20 62 of via k.vluggen@experiencetravel.nl

Annelou van Elk

Azië en Europa specialist.

U bereikt Annelou van Elk op nr. 073 - 548 20 64 of via a.vanelk@experiencetravel.nl

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.

U bereikt Desiré Schapers op nr. 073 - 548 20 62 of via d.schapers@experiencetravel.nl

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.

U bereikt Sabrina Iriks op nr. 073 - 548 20 60 of via s.iriks@experiencetravel.nl