ACCOMMODATIES IN Marokko

Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa

Het Sofitel in Essaouira is een stijlvol hotel met subtiele oosterse accenten, gelegen aan de kust van Marokko. Vanuit uw ruime hotelkamer geniet u van prachtige panorama uitzichten over de Atlantische oceaan en het eiland Mogador. Kom volledig tot rust in de wellness in het hotel of geniet van een verfrissende cocktail aan de rand van het aquablauwe zwembad. Als u opzoek bent naar wat meer actie kunt u een balletje slaan op de tennis- of golfbaan of kiezen voor een excursies aangeboden door het hotel, zoals een boot- kajak of zeilexcursie.

Maak kennis met de Marokkaanse gastvrijheid in een van de bars en restaurants in het hotel. Alle drie restaurants serveren heerlijke Marokkaanse en internationale gerechten. U geniet van culinaire inspiraties uit de hele wereld en een samensmelting van kruiden en specerijen.  

VC-logoVC-logoVC-logo

Atlantisch Marokko

Marokko, de 'tuin der Hesperiden' waar Hercules gouden appels haalde, het land der Berbers, vrijhaven voor bohémiens en kunstenaars, is een magische caleidoscoop waar sprookjes geschiedenis blijken. Het cultureel kruispunt van Europa, Afrika en het Midden-Oosten, tegen het decor van Romeinse ruïnes, Berber- en Arabisch erfgoed, Joodse cul...

Nu vanaf € 2.495 p.p

ET-logo

Beleef magisch Marokko

Reis met een privéchauffeur door de beroemde koningssteden, de woestijn en het Atlasgebergte van Marokko. De koningssteden zijn in het verleden ooit door de sultan tot hoofdstad uitgeroepen en bevatten vandaag de dag nog veel historie. Beleef Marokko op ultieme wijze, ontdek de cultuur van Marokko en omgeef je in een levensechte sprookjeswereld van duizend-en-een-nacht...

Nu vanaf € 7.625 p.p

ET-logo

De oude koningssteden van Marokko

Deze drie koningssteden van Marokko, Fez, Meknès en Marrakesh hebben één ding gemeen; ze zijn allemaal ooit de hoofdstad geweest van het koninkrijk. Laat uzelf onderdompelen in de historie van het prachtige land en geniet van de bijzondere cultuur. De smalle straatjes van de oude medina, de drukbezochte pleinen en de kleine theehuizen waar de lokale inwoners samenkomen. Marokko..

Nu vanaf € 3.925 p.p

Chefchauouen - Marokko - Blauwe stad
ET-logo

Kleurrijk Marokko

Marokko is een zeer kleurrijke bestemming, naast het indigo blauwe stadje Chefchaouen, vindt u hier de gouden zandduinen van de Sahara. Het atlasgebergte verandert van rood naar groen, naar grijs en bruin terwijl u het landschap doorkruist en zo nu en dan bereikt u een felgroene oasis. In de steden vindt u de kleur in het prachtig gedecoreerde servies of in de grote diversiteit..

Nu vanaf € 5.525 p.p