ACCOMMODATIES IN Marokko

Riad Myra

In het hartje van het historische Fez ligt de karakteristieke Riad Myra. Deze exlcusieve riad is gevestigd in een adembenemend gebouw vol historie en authentieke accenten zoals kleurrijk tegelwerk en sierlijke bogen. In de patio vindt u een oase van rust met tropische planten, comfortabele loungestoelen en een kleine fontein. De kamers en suites zijn eveneens kalm en elegant ingericht met karakteristiek tegelwerk, traditioneel kleurgebruik en prachtig houtsnijwerk. Op loopafstand van Riad Myra vindt u een bruisend winkelgebied en diverse, uitstekende restaurants. Trakteer uzelf op een uitgebreide massage in de spa, waar tevens hamam behandelingen worden aangeboden. Sluit de dag af met een heerlijke Marokkaanse maaltijd op het dakterras van Riad Myra, vanwaar u uitkijkt over Fez.

ET-logo

Beleef magisch Marokko

Reis met een privéchauffeur door de beroemde koningssteden, de woestijn en het Atlasgebergte van Marokko. De koningssteden zijn in het verleden ooit door de sultan tot hoofdstad uitgeroepen en bevatten vandaag de dag nog veel historie. Beleef Marokko op ultieme wijze, ontdek de cultuur van Marokko en omgeef je in een levensechte sprookjeswereld van duizend-en-een-nacht...

Nu vanaf € 7.625 p.p

ET-logo

De oude koningssteden van Marokko

Deze drie koningssteden van Marokko, Fez, Meknès en Marrakesh hebben één ding gemeen; ze zijn allemaal ooit de hoofdstad geweest van het koninkrijk. Laat uzelf onderdompelen in de historie van het prachtige land en geniet van de bijzondere cultuur. De smalle straatjes van de oude medina, de drukbezochte pleinen en de kleine theehuizen waar de lokale inwoners samenkomen. Marokko..

Nu vanaf € 3.925 p.p

Chefchauouen - Marokko - Blauwe stad
ET-logo

Kleurrijk Marokko

Marokko is een zeer kleurrijke bestemming, naast het indigo blauwe stadje Chefchaouen, vindt u hier de gouden zandduinen van de Sahara. Het atlasgebergte verandert van rood naar groen, naar grijs en bruin terwijl u het landschap doorkruist en zo nu en dan bereikt u een felgroene oasis. In de steden vindt u de kleur in het prachtig gedecoreerde servies of in de grote diversiteit..

Nu vanaf € 5.525 p.p