Cruise van Barcelona naar Kaapstad

Hoogtepunten van deze reis

  • Exclusief all-inclusive concept
  • Inclusief vliegreis + transfer
  • Exclusieve cruise met Regent Seven Seas
  • Bezoek steden zoals Barcelona, Sevilla, en Kaapstad
  • Chique entertainment aan boord
  • Culinair genieten van verschillende wereldkeukens

De Seven Seas Voyager neemt u mee op een unieke cruise van Barcelona naar Kaapstad. Tijdens deze gevarieerde reis verkent u prachtige steden, ontdekt u de rijke natuur en ervaart u verschillende culturen en tradities. Het schip van de rederij Regent verheft elk detail tot in perfectie en biedt uitzonderlijke stijl en service. De vloot beschikt over talloze faciliteiten en chique entertainment. Ook ervaart u het comfort, de gastronomische keuken en de stijlvolle suites aan boord van het schip.


Bewaar in moodboard

Day 1: Amsterdam - Barcelona

Vandaag vliegt u rechtstreeks van Amsterdam naar Barcelona. Op de luchthaven wordt u ontvangen door onze vertegenwoordiger en naar de haven gebracht. Vervolgens gaat u aan boord van de Seven Seas Voyager. Aan boord van dit exclusieve cruiseschip wordt u compleet in de watten gelegd. Tijdens uw verblijft ervaart u een combinatie tussen de comfortabele ruimte van een middelgroot schip en de gezelligheid van een jacht. De schepen van de rederij Regent Seven Seas varen door de mooiste gebieden ter wereld en bieden een bijzonder hoog niveau van service en comfort. 

Dag 2: Barcelona - Sevilla

Vandaag vaart u langs de indrukwekkende kustlijn van Barcelona naar Sevilla. Geniet van een heerlijk ontbijt terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht over de helderblauwe zee. Leer het schip kennen en ontdek alle exclusieve faciliteiten en activiteiten die de Seven Seas Voyager te bieden heeft. 

Dag 3: Cádiz en Sevilla

Vandaag meert u aan in de havenstad Cádiz. Dit is de wereldberoemde hoofdstad van Andalusië die de afgelopen jaren een ingrijpende restauratie heeft ondergaan. Hier vindt u palmbomen, met bloemgevulde parken, oude gebouwen met rode pannendaken en drukke straatmarkten. De oude stad, die zich op het puntje van het schiereiland bevindt, bruist van de prachtige en levendige pleinen. Om hier te komen passeert u de nieuwe stad, een elegante metropool waar u ook uitstekende stranden vindt. Deze havenstad is een goed startpunt voor een dagtocht naar het nabijgelegen Sevilla. Hier kunt u bijvoorbeeld de Alcazar bezoeken, een prachtig middeleeuws islamitisch paleis met een unieke combinatie van Christelijke en Moorse architectuur. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan de prachtige tuinen van Sevilla, de majestueuze kathedraal en de Giralda-toren. 

Dag 4: Casablanca

Op de vierde dag meert het cruiseschip aan in Casablanca. Dit is de grootste stad en het industriële centrum van Marokko en behoort tot een van de grootste kunstmatige havens ter wereld. In deze indrukwekkende stad vindt u cultuur, traditionele Marokkaanse architectuur, brede boulevards, openbare parken, fonteinen en imposante gebouwen. Het centrum van Casablanca bestaat uit een oud en een nieuw gedeelte die door een groot marktplein van elkaar gescheiden worden. 

Dag 5: Casablanca - Santa Cruz de Tenerife

Vandaag vaart u over de Middellandse Zee van Casablanca naar Santa Cruz de Tenerife. Geniet tijdens deze dag op zee van het enorme aanbod van luxueuze faciliteiten die de Seven Seas Voyager te bieden heeft. 

Dag 6: Santa Cruz de Tenerife

Op dag 6 meert het cruiseschip aan in Tenerife en kunt u het grootste eiland van de Canarische Eilanden ontdekken. Hier vindt u gezellige dorpjes, prachtige stranden, de bruisende havenstad Santa Cruz de Tenerife en adembenemende landschappen en natuurparken. Aan de kust kunt uitstekend duiken door de prachtige rotsformaties en de verschillende vissoorten. De kans is groot dat u walvissen, dolfijnen en zeeschildpadden tegenkomt. Het indrukwekkende eiland biedt verschillende mogelijkheden voor een gevarieerde dag. 

Dag 7 en 8: Santa Cruz de Tenerife - Kaapverdië

Tijdens de zevende en achtste dag vaart de Seven Seas Voyager van Santa Cruz de Tenerife naar Mindelo, Kaapverdië. Geniet tijdens deze dag op zee van het enorme aanbod van luxueuze faciliteiten die de Seven Seas Voyager te bieden heeft. 

Dag 9: Mindelo (São Vicente), Kaapverdië

Vandaag meert u aan in de haven van Mindelo. Verken het koloniale verleden van het culturele centrum van Kaapverdië. Ga te voet naar het opvallende roze geverfde paleis van de gouverneur en breng een bezoek aan het Kaapverdische Handicraft Museum voordat u een stop maakt bij de vismarkt. Op de levendige markt kunt u traditioneel handwerk, aardewerk, manden en verschillende geweven producten vinden. Naast cultuur biedt dit eiland indrukwekkende natuur. De onverschrokken wandelaar kan de hoogste top van Monte Verde beklimmen. De adembenemende uitzichten maken de inspanning zeer de moeite waard. Daarnaast kunt u slenteren langs de waterkant van deze levendige exotische bestemming en ontspannen tijdens een maaltijd waarbij kunt u genieten van de lokale stoofpot genaamd cachupa, of een verse visdelicatesse.   

Dag 10: Mindelo - Dakar, Senegal

Vandaag vaart u over de Atlantische Oceaan van Mindelo naar Dakar, Senegal. Geniet op deze dag op zee van het enorme aanbod van luxueze faciliteiten die de Regent Seven Seas te bieden heeft. 

Dag 11: Dakar Senegal

Op de elfde dag van uw cruise meert het schip aan in de haven van Dakar. Dit is de levendige hoofdstad van Senegal. Ervaar het eigen ritme van de bruisende stad en ontdek openluchtmarkten, historische koloniale architectuur en de Franse invloeden. U kunt het imposante African Renaissance Monument bezoeken, de lokale bissap thee proberen, struinen door de galerij en tuinen van L’Institut Francais en op zoek gaan naar geborduurde stoffen, kant en zijde. Maak kennis met de Senegalese muzikaliteit en de joviale bevolking en ontdekt het gesyncopeerde ritme van de dynamische stad. 

Dag 12: Banjul, Gambia

Op dag 12 meert u aan in de haven van Banjul. De hoofdstad van Gambia is een van de kleinste hoofdsteden ter wereld. Het tempo in Gambia, en Banjul, is rustig maar op Albert Market komt de stad tot leven. Hier vindt u een wirwar van smalle doorgangen en gevarieerde lokale producten. De hectiek van Albertmarket staat in contrast met het rustige tempo in de andere delen van de stad. Banjul is gelegen op St. Mary's Island aan de monding van de Gambia-rivier en het ademt een dorpse sfeer uit. Breng een zorgeloze dag door en bewonder de 19e-eeuwe architectuur op MacCarthy Square of breng een bezoek aan de historische King Fahad-moskee. Verken het Gambia National Museum dat historische, archeologische en culturele artefacten herbergt. 

Dag 13 en 14: Banjul - Abidjan

Tijdens dag 13 en 14 vaart het cruiseschip van Banjul naar Abidjan wat gelegen is aan de Ivoorkust. Geniet Tijdens deze dagen op zee van het enorme aanbod van luxueuze faciliteiten die de Seven Seas Voyager te bieden heeft. 

Dag 15: Abidjan, Ivoorkust

Op dag 15 arriveert u in de haven van de hoofdstad van de Ivoorkust; Abidjan. Deze met wolkenkrabbers bezaaide stad kronkelt rond de kalme Ebrié-lagune en is de belangrijkste havenstad van het land. Abidjan is een van 's werelds grootste Franstalige steden en wordt ook wel het 'Parijs van Afrika’ genoemd. De meest welvarende wijken van de stad ademen een Europese sfeer uit. Hier kunt u genieten van de moderne architectuur en een bezoek brengen aan de Cathédrale St. Paul of het indrukwekkende bouwwerk La Pyramide. Ook het Nationaal Museum is zeker een bezoek waard, dit museum herbergt een interessante collectie aan traditionele kunst waaronder maskers, aardewerk en houten beelden.   

Dag 16: Sekondi-Takoradi, Ghana

Op dag 16 meert u aan in Sekondi-Takoradi, Ghana. Deze stad is een voormalig fort en is gebouwd in de 17e eeuw. Het is tevens ook de grootste stad van Ghana en bestaat uit de twee havensteden Sekondi en Takoradi. U kunt de natuurlijke wereld van Ghana ontdekken in het natuurreservaat Monkey Hill of kennis op doen over de tragische geschiedenis van de Atlantische slavenhandel in Elmina Castle. Daarnaast kunt u dwalen over de wallen van Cape Coast Castle en kennis maken met dorpelingen die op zoek naar vis het water op gaan in geschilderde visserskano's. In Sekondi-Takoradi vindt u ook het Kakum National Park waar u een van de laatst overgebleven tropische bossen kunt verkennen. In deze gevarieerde stad vindt u een combinatie tussen prachtige natuur, cultuur en Ghanese tradities. 

Dag 17: Lomé, Togo

Op de 17de dag van uw cruise meert u aan in de haven van Lomé. Dit is de hoofdstad en tevens ook de belangrijkste havenstad van Togo. Ontdek het levendige Lomé Grand Market, het Togo National Museum wat zich bevindt in het Palais de Congrés en de in Duitse stijl gebouwde kathedraal. De excursies die rederij Regent aanbiedt openen een venster naar de folklore en geschiedenis van dit mysterieuze en exotische land. Zo kunt een authentieke Voodoo-ceremonie bijwonen in Sanguera, de voet van de berg Agou bezoeken en kennis maken met de inheemse bevolking van een Ewe-stamdorp waar u getuige mag zijn van de populaire Akpesse-volksdans.   

Dag 18: Lomé - São Tomé en Principe

Op dag 18 vaart u over de golf van Guinea van Lomé naar het tropische eiland São Tomé en Principe. Geniet tijdens deze dag op zee van het enorme aanbod van luxueuze faciliteiten die de Seven Seas Voyager te bieden heeft.

Dag 19: São Tomé en Principe

Op dag 19 arriveert u in de haven van São Tomé. Dit is een tropisch paradijs met weelderige regenwouden. Dit eiland staat bekend om zijn indrukwekkende natuur en is een uitstekende bestemming om exotische vogels te spotten. In de opmerkelijke natuurparken vindt u afgelegen watervallen en ongerepte, geïsoleerde stranden. Het kleine vulkanische eiland biedt een unieke mix van Portugese en Creoolse cultuur. De ongewervelde en mariene biodiversiteit van de archipel is onderbelicht, dit zorgt ervoor dat elke nieuwe expeditie naar het eiland nieuwe soorten ontdekt die tot heden onbekend waren voor de wetenschap. Op São Tomé vindt u 109 verschillende orchideeën en kunt u van de spectaculaire uitzichten genieten tijdens een wandeling naar de top van Pico de São Tomé. De rijke natuur biedt een unieke tropische ervaring. 

Dag 20, 21 en 22: São Tomé - Walvis Bay, Namibië

Dag 20, 21 en 22 brengt u door op Atlantische oceaan. Het cruiseschip legt ongeveer 3.100 kilometer af van São Tomé naar Walvis Bay, Namibië. Geniet tijdens deze dagen op zee van het enorme aanbod van luxueuze faciliteiten die de Seven Seas Voyager te bieden heeft.

Dag 23: Walvis Bay, Namibië

Op dag 23 meert het cruiseschip aan in de haven van Walvis Bay, Namibië. Deze ongerepte Walvisbaai is de enige diepzeehaven van de Namibische kust. De natuurlijke lagune is erg gevarieerd en beschikt over indrukwerkkende wildlife. Naast de talloze walvissen kunt u aan de kust dolfijnen en walvissen spotten. Ook vinden hier jaarlijks duizenden migrerende vogels hun weg om zich bij de lokale flamingo's en pelikanen te voegen. Aan de rand van de stad vindt u de torenhoge duinen ‘Dune 7', hier ontdekt u de indrukwekkende schoonheid van de woestijnregio. Ook vindt u in Walvis Bay over 3500 hectaren aan hoge kwaliteit zoutvlaktes, de mix van rood, roze en wit zout zorgt voor een imposant landschap. 

Dag 24: Walvis Bay - Cape Town

Vandaag vaart u over de Atlantische Oceaan van Walvis Bay naar Kaapstad. Geniet tijdens deze dag op zee van het enorme aanbod van luxueuze faciliteiten die de Seven Seas Voyager te bieden heeft. 

Dag 25 en 26: Cape Town

Op dag 25 gaat het cruiseschip voor anker in de haven van het gevarieerde Kaapstad. Deze stad wordt beschouwd als een van 's werelds mooiste steden. Hier vindt u de perfecte combinatie tussen stad, strand en weelderige natuur. U zult uw laatste twee dagen op het cruiseschip hier doorbrengen. In het bruisende centrum vindt u een variëteit aan musea, levendige stadsparken en winkels. En rondom de kaap vindt u imposante bergen en prachtige stranden. Doormiddel van een rit met een kabelbaan bevindt u zich op de top van de wereldberoemde Tafelberg. Vanuit hier heeft u een indrukwekkend uitzicht over het mozaïek van torenhoge bergen, groene valleien en de samenvloeiing van de Atlantische en Indische Oceaan. Ook mag het historische Robbeneiland niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Kaapstad. Hier vindt u de gevangenis waar vooraanstaande anti-apartheidsleiders als Nelson Mandela hebben vast gezeten. Kaapstad is de eindstop van uw cruise, op dag 26 terugvliegt u terug naar Amsterdam. 


Data & prijzen

Vertrekdatum Seven Seas Voyager:  6 November 2024

Prijzen: Suite vanaf 16.695 per persoon

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, overnachtingen, cruise, en excursies inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat

De Seven Seas Voyager een prachtig, exclusief en modern all-inclusive schip is? Zelfs excursies zijn inbegrepen.

Voy Exterior Cruiseschip
Voy Exterior Cruiseschip

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl