ACCOMMODATIES IN Botswana

Kalahari Plains Camp

In dit afgelegen deel van het Central Kalahari Game Reserve, vlakbij een drinkplaats voor allerlei dieren, ligt Kalahari Plains Camp. Het kamp bestaat uit acht canvas suites voorzien van ensuite badkamer en privéterras. Boven de suite bevindt zich een speciaal buitendek waarop u kunt overnachten onder de overweldigend heldere sterrenhemel van Botswana. Het kamp biedt naast safari’s en een wandeling met Bosjesmannen, ook de mogelijkheid onder begeleiding van een gids meer te leren over sterren en planeten.  Het kamp beschikt verder over een lounge, eetruimte en een zwembad. Kalahari Plains Camps draait volledig op zonne-energie.

Leeuw Lion
ET-logo

Complete safari & natuur beleving Zuid-Afrika

Het beste in wild- en natuurbeleving van Zuid-Afrika. Één reis, 4 verschillende gebieden, een complete beleving! Spot de ‘Big Five’ in Madikwe; ga opzoek naar het zeldzame wild welke in de Kalahari leeft; geniet van het heerlijke eten, drinken en rust in de Wijnlanden; laat uw zintuigen verwennen in het Grootbos reservaat. Complete ontzorging in comfortabele vijf sterren a..

Nu vanaf € 15.295 p.p

Rovos Rail Trainsafari - Namibie
ET-logo

Namibië Rovos Rail treinsafari

De nostalgische Rovos Rail trein volgt een afwisselende route van Pretoria, Zuid-Afrika naar Namibië. Terwijl het woestijnlandschap aan u voorbij trekt, geniet u van de service en de sfeer aan boord. De excursies en activiteiten geven deze treinreis extra karakter...

Nu vanaf € 13.295 p.p