Honeymoon naar het Baoase Luxury Resort in Curaçao

Hoogtepunten van deze reis

  • Inclusief vliegreis + privé transfer
  • Exclusieve huwelijksreis
  • Gelegen aan een idyllisch privéstrand
  • Honeymoon suite
  • Romantische privé diners en activiteiten
  • Zonsondergang bekijken vanaf een privéjacht

Dankzij zijn maar liefst 37 verschillende parelwitte zandstranden en uitstekend tropische klimaat is Curaçao de ideale bestemming voor uw huwelijksreis. Dineer onder de sterrenhemel en bewonder de zonsondergang vanaf een privéjacht. Deze honeymoon zorgt voor een onvergetelijke ervaring die volledig in het teken van de liefde staat.


Bewaar in moodboard

Dag 1: Aankomst op Curaçao

Na een vlucht van ongeveer 10 uur arriveert u op de luchthaven van Curaçao, waarna u met een privé transfer naar het Baoase Luxury Resort wordt gebracht. Hier wordt u warm ontvangen en naar uw Honeymoon Suite begeleid. U komt binnen in een romantisch en stijlvol onderkomen versierd met rozenblaadjes, decoratieve kaarsen, een met zorg samengesteld boeket en een uitstekende fles Champagne. Nadat u gesetteld bent heeft u de mogelijkheid om het resort te verkennen en een wandeling te maken over het idyllische privéstrand. De wuivende palmbomen en kalmerende geluiden van de zee geven een rustgevende sfeer. 's Avonds wordt u ontvangen in het restaurant en begeleid naar een op de pier gelegen, romantische, privé prieel.  Hier geniet u samen in een intieme sfeer van een 4-gangen diner met een glas champagne en diverse amuses.  

Dag 2: Kom geheel tot rust

's Ochtends begint u de dag met een overheerlijk á-la-carte ontbijt bij het Baoase Culinary Beach Restaurant, waar u onder het genot van een glas mimosa van het adembenemende uitzicht over het Caraïbische landschap geniet. Vervolgens worden u en uw partner verwend met een ontspannende full body couples massage. Tijdens zonsondergang proeft u Aziatische- en internationale hapjes tijdens een exclusieve picknick. Dit is werkelijk een onvergetelijke culinaire ervaring! 

Dag 3: Zwemmen met dolfijnen en romantisch diner

Vandaag brengt u een bezoek aan de Dolphin Academy, waar u in een natuurlijke omgeving kennis maakt met deze majestueuze dieren. Omdat de dolfijnen in een vrije omgeving leven, ervaart u het zwemmen met deze prachtige dieren op de meest oprechte en diervriendelijke manier. Na deze bijzondere ervaring keert u terug naar het resort om vervolgens aan boord te gaan van de Baoase Yacht. Tijdens een privé sunset trip ontdekt u de Fuikbaai en Spaanse wateren. Bewonder de magische zonsondergang onder het genot van een glas champagne, waarna u geniet van een uitmuntend diner met bijpassende wijnen.  

Dag 4: Willemstad verkennen

Na een rustige ochtend aan het strand heeft u de mogelijkheid om het historische centrum van Willemstad te verkennen tijdens een wandeling. De hoofdstad van Curaçao is vermeld op de Unesco Werelderfgoedlijst en staat bekend om zijn pastelkleurige, koloniale architectuur. Tijdens deze wandeltocht leidt een lokale gids u langs diverse hoogtepunten. Zo ontdekt u de twee oudste delen van het centrum, die met elkaar verbonden worden middels de drijvende Koningin Emmabrug. Verder bezoekt u de drijvende markt, de handelskade en nuttigt u een lokale lunch op Plasa Bieu. Vervolgens keert u terug naar het resort waar u de dag afsluit aan het strand. Tijdens de zonsondergang komt u geheel tot rust in een privé lounge waar diverse cocktails en hapjes van het Baoase Culinary Beach Restaurant worden geserveerd.   

Dag 5: Romantische herinneringen maken

Vandaag begint u de dag met een op uw wensen afgestemd ontbijt op bed.  Vervolgens heeft u een romantische strand fotoshoot. Voorafgaand aan de fotoshoot heeft u de mogelijkheid om in het comfort van uw eigen suite door een beauty stylist klaargemaakt te worden. De prachtige foto's zullen ervoor zorgen dat deze unieke ervaring u voor altijd bij zal blijven. 's Avonds staat er een romantische tafel voor u gereed aan het idyllische privéstrand. Tijdens een 3-gangenmenu met bijpassende wijnen kijkt uit over de golvende zee.  

Dag 6: Caribische natuur en wateren

Na een exclusief ontbijt op het strand verkent u de westkust van het eiland. Ervaar tijdens deze tour de mooiste witte Caribische zandstranden en aanschouw de adembenemende natuur. Een privégids laat u de mooiste plekken van Curaçao zien. Zo neemt hij u mee naar Shete Boka en de Grote Knip waar u kennis maakt met de lokale cultuur en de meest charmante standen van het eiland. Na een typisch Antilliaanse lunch bij Playa Forti keert u terug naar het resort om de middag op het strand door te brengen. 's Avonds wordt u in het restaurant ontvangen en begeleid naar een romantisch ingericht privé prieel. Een exclusief 5-gangenmenu met bijpassend wijnarrangement zorgt ervoor dat u 'The Taste of Baoase’ ervaart.  

Dag 7: Idyllische strandwandeling

Begin de dag met een romantisch ontbijt op het strand en kijk uit over de azuurblauwe oceaan en wuivende palmbomen. Spendeer vervolgens uw middag op het strand, geniet van een verfrissend Caribisch drankje aan de Beach Bar of maak een wandeling over het witte zandstrand. U wordt doormiddel van een privé transfer naar het vliegveld gebracht en arriveert na een vlucht van ongeveer 10u met overstap in Bonaire op Schiphol. 


Data & prijzen

Prijs: Op aanvraag

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, accommodatie, maaltijden en activiteiten inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk, hier adviseren wij u graag over.

Wist u dat

Dat de naam Curaçao is afgeleid van het Portugese woord 'hart'? 

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl