ACCOMMODATIES IN Chili

La Yegua Loca

In een voormalig, authentiek huis uit 1929 is het sfeervolle La Yegua Loca gevestigd waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Dit boetiekhotel is gelegen nabij het bekende uitkijkpunt Cerro de la Cruz en biedt een fabuleus uitzicht over het stadscentrum en de omgeving. Dit boetiekhotel is het resultaat van een oud huis van het Engelse hof gebouwd in 1929. De comfortabele kamers zijn een eerbetoon aan de oude ambachten en tradities die geworteld zijn in het Chileense Patagonië. Iedere kamer is uniek ingericht met gebruik van authentieke elementen en biedt uitzicht over de stad of over de Straat van Magelhaen. In het restaurant La Cocina de la Nonna worden u smaakpapillen verwend door lokale, Patagonische gerechten. Tot slot is de bar de perfecte plek om een aperitief te drinken voor de lunch of na het diner om de avond af te sluiten. 

ET-logo

De highlights van Chili

Deze 16-daagse rondreis is het neusje van de zalm in Chili. U bezoekt vanuit de hoofdstad Santiago de drie meest bekende hoogtepunten van het land: de droogste woestijn ter wereld van Atacama, de befaamde ‘Moai’ koppen op Paaseiland en de spectaculaire natuur van Torres del Paine in Patagonië. Uw verblijft in de meest exclusieve accommodatie op all inclusive basis met activitei..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Rondreis Chileens Patagonië

Tijdens deze 16-daagse reis door Chileens Patagonië doet u onuitwisbare indrukken op. De weg naar Nationaal Park Torres del Paine leidt u door het weidse Patagonische landschap van Chili. De weg kronkelt door bergpassen en daalt vervolgens af tot aan de voet van het Andesgebergte. Een inspanning met een gegarandeerde beloning. Want die eerste blik op de besneeuwde bergen van To..

Nu vanaf € 9.995 p.p

ET-logo

Veelzijdig Chili

Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken en contrasten van Chili...

Nu vanaf € 20.995 p.p