ACCOMMODATIES IN Bolivia

Casa Grande Hotel

Modern en duurzaam design gaan hand in hand bij het Casa Grande hotel. Gelegen in het hart van het zuidelijke deel van La Paz, biedt het goede toegang tot het centrum. De kamers hebben een fris en chique uitstraling en voorzien van alle gemakken. Met de aanwezigheid van een zwembad, restaurant, bar en fitness is dit hotel een uitstekend thuisbasis voor het ontdekken van La Paz!

ET-logo

Bijzonder Bolivia

Bolivia is één van de meest authentieke landen van Latijns-Amerika, met verschillende hooglandgemeenschappen die hun mengelmoes van religieuze tradities, kleurrijke geweven kleding en pijpmuziek behouden. Deze reis brengt u langs verschillende hoogtepunten van dit bijzondere land. Naast mooie natuur in het Amboro park en de zoutvlakte van Uyuni bezoekt u ook de steden Sucre en ..

Nu vanaf € 6.245 p.p

ET-logo

Compleet Bolivia

Een 3-weekse reis met volop variatie en waarin u naast de verschillende hoogtepunten ook de onbekendere plaatsen van Bolivia bezoekt. Niet alleen de steden Santa Cruz, Sucre en La Paz komen aan bod, maar ook de natuurparken zoals de Uyuni zoutvlakte en het Amazone woud in het Madidi National Park. Het is een reis met een goede mix van natuur en cultuur, waaronder ook de histori..

Nu vanaf € 9.875 p.p