ACCOMMODATIES IN Bolivia

Atix Hotel

'Designed to inspire', een quote welke perfect past bij het Atix Hotel. De gevel van het hotel is bekleed met inheems Boliviaans hout en Comanche-steen afkomstig uit het dorp Comanche, 70 km buiten de stad. Het ontwerp is het prachtige resultaat van een samenwerking tussen New Yorkse ontwerpstudio's Narofsky Architecture en Ways2Design en wordt gedefinieerd door 'floor to ceiling' ramen met uitzicht op de omringede bergen van La Paz. De gasten van het hotel worden getrakteerd op eersteklas Boliviaanse kunst in de gangen en kamers. Door de originele designelementen in de kamers hebben ze een verfijnde uitstraling. 
Het Ona restaurant biedt een vernieuwde beleving van de Boliviaanse gastronomie en zorgt met innovatieve gerechten voor een heerlijke lunch of diner. Sluit de dag af met een verrukkelijke cocktail in de rooftop bar +591 met een ongeëvenaard uitzicht over de stad!

ET-logo

Bijzonder Bolivia

Bolivia is één van de meest authentieke landen van Latijns-Amerika, met verschillende hooglandgemeenschappen die hun mengelmoes van religieuze tradities, kleurrijke geweven kleding en pijpmuziek behouden. Deze reis brengt u langs verschillende hoogtepunten van dit bijzondere land. Naast mooie natuur in het Amboro park en de zoutvlakte van Uyuni bezoekt u ook de steden Sucre en ..

Nu vanaf € 6.245 p.p

ET-logo

Compleet Bolivia

Een 3-weekse reis met volop variatie en waarin u naast de verschillende hoogtepunten ook de onbekendere plaatsen van Bolivia bezoekt. Niet alleen de steden Santa Cruz, Sucre en La Paz komen aan bod, maar ook de natuurparken zoals de Uyuni zoutvlakte en het Amazone woud in het Madidi National Park. Het is een reis met een goede mix van natuur en cultuur, waaronder ook de histori..

Nu vanaf € 9.875 p.p