Kerstmis

Uitgaan

kerst in new york
kerst amerika new york kerstboom
kerst samen eten diner

De ideale kerst ziet er voor iedereen anders uit, maar het is toch vooral een feest van samenzijn en sfeervol met elkaar genieten. Feestelijk gedekte tafels mogen hier niet bij ontbreken. Maar beleeft u dit liever in een traditionele setting met besneeuwde boomtoppen of geeft u de voorkeur aan een ander soort wit, namelijk dat van een parelwit zandstrand? Bij ExperienceTravel leggen we graag de rode loper voor u uit. 

Van Londen, New York en Lapland tot Zuid-Afrika en de Malediven. Welke bestemming bezorgt u nu al de Christmas spirit? In december is het in Zuid-Afrika hartje zomer, maar dit weerhoudt de Zuid-Afrikanen er niet van om het kerstfeest luister bij te zetten. In de sfeervolle winkelcentra schallen de bekende klanken van Let it snow dan ook gewoon uit de speakers. Maar uiteraard blijft Zuid-Afrika ook de wereld in één land en beleeft u hier een unieke tijd met uw gezelschap. 

De van oudsher traditionele kerststeden New York en Londen ademen in december kerst. Warenhuizen veranderen in complete kerstpaleizen, bijna letterlijk alle straten zijn feestelijk gedecoreerd en iedereen lijkt net wat beter gemutst. Ook de vele stijlvolle hotels in the Big Apple en the Old Smoke laten niets aan het toeval over en imponeren met elegante verlichting, fraai versierde bomen en een knisperend haardvuur in de lobby. Ook de menukaarten zijn volledig afgestemd op de most wonderful time of the year.  

Londen is slechts een uurtje vliegen, maar in New York is de kans op een witte kerst groter. Waar beleeft u een Merry Christmas? Lapland is een andere populaire kerstbestemming. Naar verluidt is de Kerstman afkomstig uit Rovaniemi, gelegen in Fins Lapland. In de winter is het in Lapland vrijwel de gehele dag donker, maar sfeervolle kerstverlichting, rendieren en feestelijk gedekte tafels zorgen dat de kerstsfeer hier onverminderd aanwezig is. Heeft u niet zoveel met kerst en ontvlucht u liever de kou? De stranden van de Malediven, de Seychellen en Bali liggen er in december hemels bij en stellen u in de gelegenheid om even heerlijk te onthaasten. 

kerst london stad
kerstman stoel amerika
kerstballen versiering
kerst in lapland rendier
kerstperiode zuid afrika safari
malediven kerst strand

Get inspired

We inspireren u graag met reissuggesties, verhalen, persoonlijke tips en reiservaringen naar allerlei bestemmingen wereldwijd. Gebruik ze als ideeën voor uw reis om een unieke reisbeleving te creëren.

Verblijf

Comfortabele accommodaties

Accomodaties

Benieuwd naar andere accomodaties?

Bekijk ons volledige aanbod
Reizen

Gerelateerd reisaanbod

Vier de feestdagen in Noorwegen

6-daagse Individuele reis
 • Noorwegen
 • Lapland
 • Special interest
 • Natuur
 • Uitgaan
 • Kerstmis
 • Oud & Nieuw
 • Noorderlicht
 • Rondreis
 • alleen / single
 • met partner
 • met gezin (kinderen <12 jaar)
Travel

Reizen

Benieuwd naar andere reizen?

Bekijk ons volledige aanbod

IN Spired

Vraag voor extra reisinspiratie het gratis reismagazine aan.

Magazine aanvragen