Heliskiën

Wintersport

heliskien skivakantie
gebergte heliskien uitzicht
skien-skivakantie

Bent u een ervaren wintersporter die toe is aan een nieuwe uitdaging? Wellicht is heliskiën dan wat voor u. Per helikopter wordt u naar afgelegen, ongerepte bergstreken gebracht om daar van de maagdelijke sneeuw af te dalen.  

Vlieg over de verse poedersneeuw, ver weg van de gebaande pistes in de traditionele skigebieden om de latten onder te binden. Het gevoel van vrijheid en de adrenalinekick die heliskiën veroorzaakt door van onaangetaste hellingen af te dalen is ongeëvenaard.  

Heliskiën biedt een mix van natuurbeleving en sportieve uitdaging die nauwelijks te evenaren is. Heliskiën kan op verschillende plaatsen over de hele wereld, waaronder Canada, Alaska, Zwitserland, Italië en Nieuw-Zeeland. In de Canadese Rockies vindt u bekende heliski-gebieden met diepe poedersneeuw, terwijl Alaska bekendstaat om zijn steile afdalingen en spectaculaire landschappen.  

Dichterbij huis bieden Zwitserland en Italië uitdagende afdalingen en adembenemende uitzichten op de Alpen. En mocht u echt uw grenzen willen verleggen, dan kunt u tijdens onze zomermaanden in Nieuw-Zeeland een unieke heliski-ervaring beleven in de zuidelijke Alpen. Onze reisspecialisten adviseren u graag, waar en wanneer u uw stoutste skidromen kunt laten uitkomen.  

chili andes skien
chili skien andes heliskien
blackcomb canada heliskien
canada heli ski ervaring vakantie
Verblijf

Comfortabele accommodaties

Accomodaties

Benieuwd naar andere accomodaties?

Bekijk ons volledige aanbod
Reizen

Gerelateerd reisaanbod

Reizen

Benieuwd naar andere reizen?

Bekijk ons volledige aanbod

IN Spired

Vraag voor extra reisinspiratie het gratis reismagazine aan.