
Four Seasons Mexico DF
- Groen
- Mexico
- +2

Sidney Schutte is een man van de wereld en een culinaire duizendpoot. Zijn faam vergaarde hij vooral met Spectrum, het tweesterrenrestaurant in het Waldorf Astoria in Amsterdam. Recent breidde hij zijn imperium uit met de Franse bistro Rust Wat by Sidney Schutte in Blaricum. Maar ook ver buiten de Nederlandse grenzen maakt hij indruk: met een eigen restaurant in Kuala Lumpur én als culinair adviseur van Cocina de Autor in Los Cabos, Mexico. Overal is zijn kenmerkende signatuur voelbaar – en vooral proefbaar. Veelzeggend is dat zijn restaurant Molina in Kuala Lumpur slechts vijf maanden nodig had om een Michelinster te bemachtigen. Zijn opmars in Mexico is minstens zo bewonderenswaardig. Tien jaar geleden begon hij er vrijwel letterlijk vanaf nul. Met de kennis en ervaring die hij opdeed bij onder meer De Librije en als rechterhand van Richard Ekkebus in Hongkong, creëerde hij hier een unieke stijl die ver afstaat van het alledaagse. Verzadigd is hij echter nooit: de culinaire wereld is voortdurend in beweging en Sidney laat graag zien hoe hij zich daarin blijft ontwikkelen.
Tijdens deze bijzondere reis volgt u in een select gezelschap tot 20 personen Sidney’s culinaire voetsporen. U verblijft twee nachten in Mexico-Stad, waar u dineert in een 2*-Michelinrestaurant, gevolgd door vier nachten in Los Cabos. Hier wacht u een onvergetelijke whale watching safari en sluiten we de reis af met een feestelijk diner in Sidney’s eigen restaurant Cocina de Autor. Een unieke kans om zijn visie, creativiteit en vakmanschap van dichtbij te ervaren.

Onze thematische cultuurreizen worden verrijkt door deskundige specialisten uit het vak die graag hun expertise en kennis met u delen
Reisdata & Reissommen
Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste datum.
Maak een afspraak op kantoor of bij u aan huis