
Het beste van Yucatan
- Mexico
- Natuur
- Zon
- Earth
- Regenwoud
- Ecolodges
- Strand
- Rondreis
- met gezin (kinderen <12 jaar)
- met partner
- vrienden
- +11

Sidney Schutte is een man van de wereld en een culinaire duizendpoot. Zijn faam vergaarde hij vooral met Spectrum, het tweesterrenrestaurant in het Waldorf Astoria in Amsterdam. Recent breidde hij zijn imperium uit met de Franse bistro Rust Wat by Sidney Schutte in Blaricum. Maar ook ver buiten de Nederlandse grenzen maakt hij indruk: met een eigen restaurant in Kuala Lumpur én als culinair adviseur van Cocina de Autor in Los Cabos, Mexico. Overal is zijn kenmerkende signatuur voelbaar – en vooral proefbaar. Veelzeggend is dat zijn restaurant Molina in Kuala Lumpur slechts vijf maanden nodig had om een Michelinster te bemachtigen. Zijn opmars in Mexico is minstens zo bewonderenswaardig. Tien jaar geleden begon hij er vrijwel letterlijk vanaf nul. Met de kennis en ervaring die hij opdeed bij onder meer De Librije en als rechterhand van Richard Ekkebus in Hongkong, creëerde hij hier een unieke stijl die ver afstaat van het alledaagse. Verzadigd is hij echter nooit: de culinaire wereld is voortdurend in beweging en Sidney laat graag zien hoe hij zich daarin blijft ontwikkelen.

Onze thematische cultuurreizen worden verrijkt door deskundige specialisten uit het vak die graag hun expertise en kennis met u delen