
Ontspannen Bali & Lombok
- Indonesië
- Zon
- Overwinteren
- Strand
- Eilanden
- Rondreis
- met gezin (kinderen <12 jaar)
- met partner
- vrienden
- +9
.png?aspect_ratio=2:1&width=3072&height=1536&format=png)
Syrco Bakker is een selfmade sterrenchef die bewijst dat talent, passie, lef, innovatieve ideeën en hard werken de basis vormen van een succesvolle carrière. In het Zeeuwse Cadzand kookte hij in restaurant Pure C jarenlang de sterren van de hemel, wat in 2011 resulteerde in een eerste Michelinster en in 2018 tot een tweede. Eind 2023 vertrok hij met zijn gezin naar Bali om in Ubud zijn eigen restaurant te openen: Syrco BASÈ. En ondanks het feit dat de afstand tussen Zeeland en Bali ruim 12.000 kilometer is, hanteert hij er dezelfde filosofie: de natuur en de seizoenen bepalen zijn gerechten, waarbij verse producten van lokale boeren, vissers en producenten leidend zijn. De Chef’s Table, genaamd KU culinary atelier, is het vlaggenschip. Aan deze counter kan een gezelschap van maximaal 14 gasten plaatsnemen voor een culinaire ontdekkingsreis. Voor Bakker geldt deze opzet als een speeltuin. Ieder gerecht wordt in het zicht van de gasten bereid en nog belangrijker: hij staat rechtstreeks in contact met zijn gasten, kan hen het verhaal achter de producten en gerechten vertellen en zo de essentie van zijn werk en passie delen.

Onze thematische cultuurreizen worden verrijkt door deskundige specialisten uit het vak die graag hun expertise en kennis met u delen