ACCOMMODATIES IN Australië

No image

Mount Borradaile Eco Lodge

Mount Borradaile Eco lodge heeft een bijzondere ligging in de bush in Arnhemland. Deze landstreek in de Northern Territory is niet vrij toegankelijk. Als gast krijgt u exclusief toestemming om er te mogen komen. De accommodatie is ontworpen met het oog op comfort middenin de tropen. De luchtige cabins bieden uitzicht op de omringende natuur en hebben een ensuite badkamer. De lodge beschikt over een lounge, bar en terras en zwembad. In het restaurant kunt u al fresco dineren. De lodge is uw vertrekpunt voor excursies in de omgeving. Zo kunt u op verschillende manieren kennismaken met de Aboriginal cultuur en onder andere bijzondere rotsschilderingen bezichtigen. De wildernis leent zich ook uitstekend voor het spotten van verschillende dieren, van termieten tot krokodillen, u treft ze hier allemaal. Ontdek het regenwoud en de savanne per 4 wheel drive of maak een cruise over de billabong (typisch Australië watergebied).

ET-logo

Australië Wild Wonders

Reis door de ongerepte Kimberley en combineer de wildernis met de eindeloze stranden aan de kust. U rijdt over de legendarische Gibb River Road en geniet van fenomenale landschappen. Deze reis laat een heel bijzondere kant van Australië zien!..

Nu vanaf € 12.175 p.p

Boot - Natuur - Waterval
ET-logo

Spectaculaire Kimberley Cruise

Van een bezoek aan het levendige Singapore tot een True North cruise langs de onontdekte noordwestelijke kustlijn van Australië: deze reis combineert uitersten. U neemt deel aan een wijnproeverij in de wijnstreek Margaret River, krijgt de kans te zwemmen in een echte Australische ‘billabong’ en verkent Australische steden als Perth, Darwin en Broome. Een echte ontdekkingsreis!..

Nu vanaf € 34.995 p.p