ACCOMMODATIES IN Australië

Lake House

Op slechts 80 minuten van Melbourne, aan Lake Daylesford ligt het Lake House hotel. Het elegante verblijf is uitgegroeid tot het favoriete verblijf van vele reizigers en heeft al diverse awards en onderscheidingen op haar naam mogen schrijven. De omgeving barst van de meren, watervallen en natuurlijke bronnen in de rijk beboste omgeving. Over wandelpaden rondom het meer bereikt u Wombat State Forest. In de omgeving kunt u paardrijden, golfen of wandelingen maken begeleid door een gids. Het hotel ligt in een grote tuin en is voorzien van huisjes, studio’s, suites en kamers. Deze zijn verschillend qua interieur, maar alle warm en comfortabel ingericht. Met gevoel voor stijl zijn de accommodaties voorzien van kunst van verschillende kunstenaars waaronder werken van eigenaar Allan Wolf-Tasker. Als de rustgevende omgeving van Lake House nog niet voldoende ontspanning heeft gebracht, kunt u verschillende behandelingen ondergaan in Salus Spa. In het restaurant kunt u dineren met uiterst verse gerechten bereid met producten van omliggende boerderijen of uit eigen tuin.

ET-logo

Schatten van Tasmanië

Deze 16-daagse reis combineert een kort verblijf in het bruisende Melbourne met een avontuurlijke self-drive over het ruige Tasmanië. Wij hebben een route voor u uitgestippeld langs de meest overweldigende nationale parken...

Nu vanaf € 6.045 p.p

Philip Island | Kustlijn | Victoria | Australie
ET-logo

Sydney naar Melbourne Coastal Drive

Een indrukwekkende route langs de kust van de ene capitool naar de andere. Start uw reis in het bruisende Sydney, dat bol staat van de iconen; Het Sydney Opera House, de Harbour Bridge en natuurlijk Bondi beach!..

Nu vanaf € 6.345 p.p

Great Ocean Road | Melbourne | Victoria | Australie
ET-logo

Sydney, Red Centre & Great Ocean Road

Altijd al Australië willen ontdekken? De outback, maar ook de fenomenale wereldstad Sydney? Deze reis combineert ongerepte wildernis met wervelende steden. Om het nog mooier te maken, verblijft u uitsluitend in exclusieve, sfeervolle accommodaties. Op en top genieten!..

Nu vanaf € 8.025 p.p

ET-logo

Van Melbourne naar Adelaide

Wereldwijd bezoeken heel wat reizigers de Great Ocean Road, het is een van de meest gereden routes in het weidse Australië. En terecht! Ervaar deze ruige kustroute voor uzelf en geniet van de indrukwekkende rotsformaties in zee, de Twelve Apostles...

Nu vanaf € 6.245 p.p