ACCOMMODATIES IN Australië

Cicada Lodge

De lokale Aboriginal bevolking 'The Jawoyn people' nodigen u uit om kennis te maken met hun omgeving, cultuur en geschiedenis. Deze Lodge is begin 2013 geopend. Cicada Lodge is speciaal gebouwd om de authentieke inheemse cultuur en Australische natuur optimaal te beleven. De lodge ligt aan de Katherine River, vlakbij het bezoekerscentrum van Nitmiluk Gorge. Darwin ligt op ca. 300 km ten noorden van de lodge en 32 km vanaf het centrum van Katherine. Cicada Lodge heeft een nauwe samenwerking met de Jawoyn bevolking en Indigenous Business Australia (IBA). Er zijn 18 kamers aanwezig allen voorzien van een moderne inrichting en airconditioning. Elke kamer beschikt in het bijzonder over een uniek schilderij gemaakt door de lokale bevolking.

ET-logo

Australië Wild Wonders

Reis door de ongerepte Kimberley en combineer de wildernis met de eindeloze stranden aan de kust. U rijdt over de legendarische Gibb River Road en geniet van fenomenale landschappen. Deze reis laat een heel bijzondere kant van Australië zien!..

Nu vanaf € 12.175 p.p

Boot - Natuur - Waterval
ET-logo

Spectaculaire Kimberley Cruise

Van een bezoek aan het levendige Singapore tot een True North cruise langs de onontdekte noordwestelijke kustlijn van Australië: deze reis combineert uitersten. U neemt deel aan een wijnproeverij in de wijnstreek Margaret River, krijgt de kans te zwemmen in een echte Australische ‘billabong’ en verkent Australische steden als Perth, Darwin en Broome. Een echte ontdekkingsreis!..

Nu vanaf € 34.995 p.p