ACCOMMODATIES IN Australië

Cable Beach Club

Spoel het rode zand van The Kimberley van u af tijdens een verblijf in de Cable Beach Club in Broome. Dit sfeervolle resort ligt direct aan het beroemde Cable Beach, één van de mooiste stranden ter wereld. Het resort biedt veel mogelijkheden in verschillende groottes en klassen met studio’s, bungalows, villa’s en suites. Het verblijf is met haar faciliteiten zeer geschikt voor families met kinderen. Zo zijn er twee zwembaden, een speeltuin, minigolf en tennisbanen. Maar ook volwassenen komen aan hun trekken met de prachtige spa van dit resort. Er zijn verschillende restaurants en bars met traditionele, Japanse en Maleise gerechten. Broome en haar omgeving barst van de activiteiten en Cable Beach Club Resort is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor avontuur én wonderschone natuur.

ET-logo

Australië Wild Wonders

Reis door de ongerepte Kimberley en combineer de wildernis met de eindeloze stranden aan de kust. U rijdt over de legendarische Gibb River Road en geniet van fenomenale landschappen. Deze reis laat een heel bijzondere kant van Australië zien!..

Nu vanaf € 12.175 p.p

Boot - Natuur - Waterval
ET-logo

Spectaculaire Kimberley Cruise

Van een bezoek aan het levendige Singapore tot een True North cruise langs de onontdekte noordwestelijke kustlijn van Australië: deze reis combineert uitersten. U neemt deel aan een wijnproeverij in de wijnstreek Margaret River, krijgt de kans te zwemmen in een echte Australische ‘billabong’ en verkent Australische steden als Perth, Darwin en Broome. Een echte ontdekkingsreis!..

Nu vanaf € 34.995 p.p