ACCOMMODATIES IN Australië

Bell Gorge Wilderness Lodge

Bell Gorge Wilderness Lodge is een pittoresk kamp (max. 48 gasten) dat wordt bewoond door de Imintji Aboriginal gemeenschap op Saddlers Creek. Hiervandaan heeft u een schitterende uitzicht over de King Leopold hellingen, vooral bij zonsop- en ondergang. Het kamp is opgezet met het plaatselijke unieke ecosysteem in gedachte. Het kamp is uitgerust met safaritenten met eigen faciliteiten en ontbijt en diner is inbegrepen in uw verblijf. Met gemakkelijke toegang tot Bell, Galvans, Barnett River kloof en dichtbij Windjana Gorge en Tunnel Creek, is dit een ideale basis om het indrukwekkende westelijk deel van de Kimberley te ontdekken. De nabijgelegen winkel verkoopt diesel. Alcohol wordt hier niet verkocht. U mag dit echter wel meenemen.

ET-logo

Australië Wild Wonders

Reis door de ongerepte Kimberley en combineer de wildernis met de eindeloze stranden aan de kust. U rijdt over de legendarische Gibb River Road en geniet van fenomenale landschappen. Deze reis laat een heel bijzondere kant van Australië zien!..

Nu vanaf € 12.175 p.p

Boot - Natuur - Waterval
ET-logo

Spectaculaire Kimberley Cruise

Van een bezoek aan het levendige Singapore tot een True North cruise langs de onontdekte noordwestelijke kustlijn van Australië: deze reis combineert uitersten. U neemt deel aan een wijnproeverij in de wijnstreek Margaret River, krijgt de kans te zwemmen in een echte Australische ‘billabong’ en verkent Australische steden als Perth, Darwin en Broome. Een echte ontdekkingsreis!..

Nu vanaf € 34.995 p.p