Bamurru Plains

ACCOMMODATIES IN Australië

Bamurru Plains

Het exclusieve Bamurra Plains bushcamp ligt op een prachtige locatie aan de rand van de Mary River Delta in het westen van Kakadu National Park. Voor het echte bushgevoel verblijft u in een ruime, open houten bungalow. Vanuit uw bungalow heeft u prachtig zicht op de rustgevende delta die wemelt van de vogels en andere dieren. De bungalows hebben als doel u zo dicht mogelijk bij de natuur te brengen en zijn dan ook eenvoudig ingericht. Zonder internet, tv of bereik met uw telefoon zondert u zich echt even helemaal af van de rest van de wereld. Het verblijf beschikt over een infinitypool met terras waar u het wild voorbij ziet lopen. Uw chef bereidt een uiterst smakelijk diner met enkel lokale producten. U heeft de vrijheid om zelf een drankje te nemen uit de goed gevulde bar. Onder het genot van een kop koffie in de ochtend plant u samen met uw gids de invulling van uw dag. Hierbij heeft u keus uit tal van interessante en spannende excursies waaronder een krokodillencruise over de Sampan Creek, een tocht met een moerasboot of een 4WD-safari.  

ET-logo

Australië Wild Wonders

Reis door de ongerepte Kimberley en combineer de wildernis met de eindeloze stranden aan de kust. U rijdt over de legendarische Gibb River Road en geniet van fenomenale landschappen. Deze reis laat een heel bijzondere kant van Australië zien!..

Nu vanaf € 12.175 p.p

Boot - Natuur - Waterval
ET-logo

Spectaculaire Kimberley Cruise

Van een bezoek aan het levendige Singapore tot een True North cruise langs de onontdekte noordwestelijke kustlijn van Australië: deze reis combineert uitersten. U neemt deel aan een wijnproeverij in de wijnstreek Margaret River, krijgt de kans te zwemmen in een echte Australische ‘billabong’ en verkent Australische steden als Perth, Darwin en Broome. Een echte ontdekkingsreis!..

Nu vanaf € 34.995 p.p