ACCOMMODATIES IN Canada

The Great George

Centraal gelegen op Prince Edward Island in het centrum van Charlottetown. Winkels, restaurants en de kust op loopafstand. Dit hotel bestaat uit 17 zorgvuldig gerenoveerde kleine gebouwen oorspronkelijk uit 1846. Verspreid over deze gebouwen liggen verschillende type kamers en suites. Voorzien van bijvoorbeeld een keuken en woonkamer of een jacuzzi en openhaard. Ook is er de mogelijkheid tot een privéhuis met maximaal vier slaapkamers. De inrichting is een combinatie van modern comfort met de historische kenmerken en de authentieke charme van het hotel. Door haar centrale ligging is dit hotel een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het eiland.

ET-logo

Authentiek Nova Scotia & Newfoundland

Nova Scotia en Newfoundland zijn een van de meest onbekende regio's van Canada. Toch ligt het relatief dicht bij Nederland. De provinciehoofdstad St. John's is zelfs de oudste nederzetting van Noord-Amerika en was ooit in handen van Michiel de Ruyter. Desondanks treft u op deze eilanden met name ongerepte natuur, die u op eigen tempo per huurauto ontdekt...

Nu vanaf € 9.875 p.p

ET-logo

Expeditiecruise: Volledige Noordwest-Passage

Deze route is voor echte pioniers, voor mensen die graag op plekken komen waar bijna niemand ooit is geweest. De Noordwestelijke passage loopt van Groenland via de noordelijke, Canadese Arctische eilanden naar Alaska en vormt nog altijd een uitdaging voor liefhebbers van uniek natuurschoon. U wordt beloond met authentieke Inuit-cultuur en ontdekt bijzondere Groenlandse en Canad..

Nu vanaf € 29.345 p.p