ACCOMMODATIES IN Canada

Klahoose Wilderness Resort

De leden van de Klahoose stam, of zoals zij in Canada genoemd worden Nation, wonen al sinds mensenheugenis in deze regio. Klahoose First Nations gebieden strekken zich uit van Cortes Island, tegenover Quadra Island in de buurt van Campbell River tot Toba Inlet. Het resort is volledig in beheer van de Klahoose en veel van de medewerkers, gidsen en culturele tolken zijn dan ook Klahoose. Het gehele team is uitgebreid getraind om uw veiligheid en comfort tijdens uw verblijf te garanderen. Zij nodigen u uit om de schoonheid van hun thuisland te ervaren.
Het kleinschalige resort is perfect om de prachtige natuur te verkennen. Uw kamer heeft een eigen badkamer en heeft uitzicht op de oceaan en de omliggende bergen. Na aankomst wordt alles voor u geregeld, al uw maaltijden en activiteiten zijn inbegrepen. Op zoek gaan naar de beroemde Grizzly Bears is een absoluut hoogtepunt in de periode van eind augustus tot oktober. Uw Klahoose gidsen, getraind op het spotten van de beren, zullen u zo dicht als mogelijk bij de beren brengen, terwijl u vanaf een van de vaste platforms kijkt, veilig en met respect voor het natuurlijke habitat van de grizzlyberen. 
Maar er is meer te zien en doen vanaf het resort. Orka's, bultrugwalvissen, dolfijnen, bruinvissen, zeeleeuwen, adelaars en meer zien vanaf de boot, wandelen door de schitterende wildernis of vanaf het dek van het resort. 

Rockies Mountains - Beer - Canada
ET-logo

Rockies en beren

Als u het graag net even anders doet en daarbij de tijd wilt nemen om de omgeving te verkennen, hoeft u niet verder te zoeken. Neem uitgebreid de tijd in de Rocky Mountains en trek u even helemaal terug in een afgelegen berenlodge...

Nu vanaf € 9.225 p.p