ACCOMMODATIES IN Canada

Delta Hotels by Marriott Saint John

Dit stijlvolle hotel bevindt zich midden in het historische centrum van Saint John, waardoor u gemakkelijk de Saint John City Market, New Brunswick Museum en King's Square bezoekt. Uw rustgevende en moderne kamer of suite biedt een weids uitzicht op de haven of de stad. In de levendige MIXResto-Bar geniet u van diverse culinaire creaties, cocktails en superieure service, onder het genot van een panoramisch uitzicht over de baai van Fundy. Om uw conditie op peil te houden is er een modern fitnesscentrum en voor wat extra ontspanning kunt u een frisse duik nemen in het binnenzwembad.

ET-logo

Authentiek Nova Scotia & Newfoundland

Nova Scotia en Newfoundland zijn een van de meest onbekende regio's van Canada. Toch ligt het relatief dicht bij Nederland. De provinciehoofdstad St. John's is zelfs de oudste nederzetting van Noord-Amerika en was ooit in handen van Michiel de Ruyter. Desondanks treft u op deze eilanden met name ongerepte natuur, die u op eigen tempo per huurauto ontdekt...

Nu vanaf € 9.875 p.p

ET-logo

Expeditiecruise: Volledige Noordwest-Passage

Deze route is voor echte pioniers, voor mensen die graag op plekken komen waar bijna niemand ooit is geweest. De Noordwestelijke passage loopt van Groenland via de noordelijke, Canadese Arctische eilanden naar Alaska en vormt nog altijd een uitdaging voor liefhebbers van uniek natuurschoon. U wordt beloond met authentieke Inuit-cultuur en ontdekt bijzondere Groenlandse en Canad..

Nu vanaf € 29.345 p.p