New York en zonnig Florida

Hoogtepunten van deze reis

  • Ontspannen autoreis
  • Rustige reisroute
  • Drie dagen New York
  • Golfen in Florida
  • De mooiste stranden van Florida
  • Luxe accommodaties

Beleef New York en het beste van Florida in 13 dagen op uiterst comfortabele wijze. U verblijft in de beste vier- en vijfsterrenhotels en ontdek de mooiste stranden van Florida.


Bewaar in moodboard

Dag 1: Amsterdam - New York

Met KLM vliegt u naar New York, waar u in de middag aankomt. Per privé transfer wordt u naar uw hotel voor de komende nachten gebracht. Het luxueuze en sfeervolle hotel ligt in het hart van Midtown, vlakbij het groene Central Park en de boetiekwinkels op Fifth Avenue.

Dag 2-3: New York

U heeft twee volle dagen de tijd om de leukste plekken van de ‘Big Apple’ te ontdekken. In de hippe wijk Meatpacking District vindt u diverse goede restaurants, mooie winkels en het langgerekte en hooggelegen stadspark de High Line, gebouwd op een oude spoorlijn. Wandel door buurten als Little Italy en Chinatown met elk hun eigen cultuur. Bezoek één van de vele musea die New York rijk is zoals het beroemde Metropolitan Museum of Art of het moderne Guggenheim. Een avondje Broadway in één van de prachtige theaters mag eigenlijk niet ontbreken. Of bekijk de skyline van Manhattan vanaf het water tijdens een boot- of zeiltocht. De mogelijkheden in New York zijn eindeloos en wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Dag 4: New York - Palm Beach

Vandaag vliegt u naar Miami. Na aankomst op het vliegveld haalt u de huurauto op en rijdt u in ongeveer anderhalf uur naar het schiereiland Palm Beach ten noorden van Miami. U verblijft in een omgeving met prachtige resorts, oude herenhuizen en historische bezienswaardigheden.

Dag 5-7: Palm Beach

Palm Beach beschikt over prachtige stranden met wuivende palmbomen en heeft een aantal mooie golfbanen. Diner in één van de chique restaurants aan Worth Avenue, waar u ook winkels van enkele exclusieve merken vindt. Of bezoek het Flagler museum, gevestigd in het voormalige landhuis van Henry Flagler en tegenwoordig een nationaal monument.

Dag 8: Palm Beach - Florida Keys

U vervolgt uw reis en rijdt naar de beroemde Florida Keys, een archipel van ruim 1700 kleine eilandjes. De tropische eilanden zijn bereikbaar via de Overseas Highway, een route met maar liefst 42 bruggen. U rijdt door tot halverwege de Florida Keys, waar u overnacht op Little Torch Key.

Dag 9-10: Florida Keys

Geniet van uw verblijf in een paradijselijke omgeving. Neem een duik in het heldere blauwe zeewater of bekijk de onderwaterwereld tijdens een snorkel- of duiktocht. Bewonder de eilanden vanaf een zeilboot of bekijk ze vanuit de lucht tijdens een rondvlucht per watervliegtuig.

Dag 11: Florida Keys - Miami

Uw sluit uw reis af in het hippe en trendy Miami. Uw luxueuze hotel ligt in Miami Beach, direct aan het parelwitte zandstrand. In Miami is genoeg te beleven. Wandel door de kleurrijke Art Deco wijk, geniet van het trendy nachtleven of één van de vele watersportmogelijkheden. Shoppen kun u in Miami Design District waar u de boetiekwinkels van grote namen zoals Louis Vuitton, Versace en Dior vindt. Uw overnacht in een uitstekend hotel waar luxe, comfort en service hoog in het vaandel staan.

Dag 12-13: Miami - Amsterdam

In de loop van de dag levert u de huurauto in op het vliegveld en vliegt u terug naar Amsterdam. Het einde van een heerlijk ontspannen reis!


Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, overnachtingen en autohuur inbegrepen. Wij adviseren u graag over mogelijke excursies, die de reis voor u onvergetelijk maken.

Wist u dat

Het meest zuidelijke eiland van de Florida Key's slechts 150 kilometer bij Cuba vandaan ligt?

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl