Beleef Amerika

Hoogtepunten van deze reis

  • Rijd door verlaten woestijn
  • Bezoek natuurwonder Grand Canyon
  • Combineer wereldsteden New York, Las Vegas en Los Angeles
  • Geniet van de Californische zon
  • Beleef bruisend Las Vegas
  • Verblijf in ultieme luxe middenin de woestijn

Beleef Amerika op geheel nieuwe wijze en combineer een bezoek aan wereldsteden New York, Las Vegas en Los Angeles met een ontspannen autoreis door de verlaten woestijn richting Grand Canyon. In 16 dagen ervaart u de drukte van de stad, de kalmte van de woestijn en de luxe van eersteklas accommodaties.


Bewaar in moodboard

Dag 1: Amsterdam - New York

Vanuit Amsterdam vliegt u naar New York. Bij aankomst in de wereldstad wordt u met een transfer naar uw hotel gebracht. Eenmaal aangekomen in uw hotel heeft u de tijd om even heerlijk uit te rusten na de vliegreis en u voor te bereiden op uw magische rondreis.

Dag 2-3: New York

Bepaal zelf hoe u uw twee vrije dagen in New York spendeert en ontdek de grootste bezienswaardigheden van de stad eens op een andere manier. Maak bijvoorbeeld een helikoptervlucht rondom de Statue of Liberty bij zonsondergang en passeer highlights als Brooklyn Bridge en Central Park. Of ga naar een Broadwaymusical en verwonder u over de duizenden lichtjes wanneer de stad ’s avonds oplicht. Bezoek overdag de hipste boetiekjes in de wijken SoHo en Nolita op Manhattan of leer meer over de evolutie van Wall Street tijdens een wandelexcursie.

Dag 4: New York - Las Vegas

U wordt vandaag met een transfer terug naar het vliegveld gebracht en vliegt verder naar Las Vegas. Bij aankomst haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw hotel in Las Vegas. Beleef het bruisende nachtleven van de ‘Entertainment Capital of the World’ tijdens uw eerste avond in Las Vegas.

Dag 5: Las Vegas

Natuurlijk kunt u uw dag in het casino doorbrengen, maar wat dacht u bijvoorbeeld van een ballonvaart over de drukke Strip met uitzicht op de Red Rock Mountains? Of laat u verrassen door unieke performances tijdens een voorstelling van het beroemde Cirque du Soleil.

Dag 6: Las Vegas - Canyon Point

Vandaag rijdt u vanuit Las Vegas in de richting van Canyon Point naar uw hotel. Het vormt een afgelegen paradijs, verscholen tussen de canyons van het Amerikaanse zuidwesten, waar u een oase van rust vindt. Neem er de rest van de dag de tijd om bij te komen van uw reis in uw privézwembad of op het terras met overweldigend uitzicht over de woestijn.

Dag 7-8: Canyon Point

Gedurende uw vrije dagen kunt u de unieke omgeving gaan ontdekken. Beleef de Amerikaanse canyons vanuit de lucht in een privéjet, ga paardrijden in Monument Valley of zoek het avontuur op vanuit een raft over Colorado River. Bezoek Antelope Canyon of maak een cruise over Lake Powell richting Rainbow Bridge.

Dag 9: Canyon Point - Grand Canyon

U vervolgt uw weg naar de Grand Canyon, ook wel bekend als de meest indrukwekkende kloof van de wereld. Grand Canyon staat op de Unesco Werelderfgoedlijst en vormt een veelgeliefde toeristenattractie. Tijdens uw reis verblijft u in een hotel direct gelegen aan de rand van de canyon en kunt u het nationale park dus gemakkelijk verkennen.

Dag 10: Grand Canyon

Spendeer uw vrije dag in het nationale park en ontdek de meest spectaculaire kloof van de wereld. Vlieg met een helikoptervlucht over Grand Canyon en zie de immense kloof onder u verschijnen. Bezoek de canyon bij zonsopkomst of aanschouw de honderden rode tinten waarin het natuurwonder verkleurt wanneer de zon ondergaat.

Dag 11: Grand Canyon - Las Vegas

Vanuit Grand Canyon reist u weer terug naar Las Vegas en levert u uw huurauto in. Besteedt uw laatste dag in Las Vegas als een wereldster. Laat u bijvoorbeeld in een luxe limousine rondrijden door een privéchauffeur terwijl u geniet van een glaasje bubbels op de achterbank.

Dag 12: Las Vegas - Los Angeles

Vandaag vliegt u vanuit Las Vegas naar Los Angeles. Bij aankomst haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw hotel in Los Angeles. Eenmaal aangekomen kunt u heerlijk uitrusten, naar de eindeloze horizon van de zee staren en de sfeer van LA ervaren.

Dag 13-14: Los Angeles

U heeft twee hele dagen om de highlights van Los Angeles te ontdekken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondvlucht per helikopter over Hollywood, Beverly Hills en de kustlijn van Los Angeles? Of een wijntour door de Malibu wijnregio? Of bewonder de Californische zonsopkomst tijdens een prachtige wandeling en ontdek de plek op geheel nieuwe wijze.

Dag 15-16: Los Angeles - Amsterdam

Heeft u genoten van de Amerikaanse hotspots New York, Las Vegas, Los Angeles en de Grand Canyon? En niet te vergeten van uw unieke verblijf in ultieme luxe middenin de woestijn? Vandaag neemt u afscheid van de Verenigde Staten en levert u uw huurauto in. Vanuit Los Angeles vliegt u terug naar Amsterdam.


Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, autohuur en overnachtingen inbegrepen. Wij adviseren u graag over mogelijke excursies, die de reis voor u onvergetelijk maken.

Wist u dat

Las Vegas pas in 1905 gesticht is en dat het voor jaren slechts een kleine nederzetting was in het midden van de woestijn?

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl