Japan met Regent Seven Seas Cruises

Hoogtepunten van deze reis

  • Inclusief vliegreis + transfer
  • Bezoek o.a. Tokyo, Shimizu, Kyoto, Hiroshima en Nagasaki
  • Infinity Pool aan boord
  • Uitgebreide spa- en wellnessfaciliteiten
  • Excellente service met persoonlijk contact
  • Suites met privé balkon

Tijdens deze rondreis door Japan neemt de luxe Seven Seas Explorer u mee naar indrukwerkkende bestemmingen. Geniet van de imposante cultuur en tradities die dit land te bieden heeft.


Bewaar in moodboard

Dag 1: Yokohama

Nadat u bent aangekomen in Yokohama gaat u aan boord van het cruiseschip de Seven Seas Explorer van rederij Regent. Na een warm welkom wordt u naar uw suite begeleid en kunt u het luxe schip verkennen. Aan boord van het schip wordt u volledig in de watten gelegd dankzij de excellente persoonlijke service. U kunt genieten van alle luxe faciliteiten en chique eetgelegenheden die het schip te bieden heeft. Nadat u bent gesetteld kunt u voor uw vertrek naar de volgende bestemming nog kort de stad Yokohama verkennen. Aan het einde van uw cruise zult u terugkeren in de haven van deze wereldstad, en zult u meer tijd hebben deze te ontdekken. 

Dag 2: Shimizu

Tijdens de tweede dag van uw cruise meert het schip aan in de bruisende haven van Shimizu, gelegen aan Suruga Bay. Deze stad staat bekend om het kweken van mandarijnen en de imposante berg Fuji die u op een heldere dag kunt bewonderen. Tijdens uw bezoek aan de stad kunt u in het kleurrijke S-Pulse Dream Plaza een rondleiding door het Shimizu Sushi Museum volgen. Hier vindt u informatieve displays en modellen die de geschiedenis en variaties van beroemde Japanse gerechten laten zien. Ook kunt u een bezoek brengen aan de Kashi-no-Ichi-markt, hier worden verse zeevruchten en lokale theesoorten verkocht. Daarnaast kunt u het imposante altaar en museum "Kunuzan Koshogu” bezoeken, beiden zijn opgedragen aan de voormalige leider en stichter van het Tokugawa-shogunaat van Japan, Tokugawa Leyasu. 

Dag 3 en 4: Kyoto

Dag 3 en 4 van uw cruise brengt u door in het wereldberoemde Kyoto. Deze stad staat bekend om zijn adembenemende tempels en heiligdommen. De oude keizerlijke hoofdstad van Japan biedt u naast talloze heilige plekken ook adembenemende Japanse tuinen, shrines, kunst en entertainment. U kunt het beroemde Nara Park verkennen en een rondrit maken door Osaka, hier zult u kennis maken met de imposante Japanse bouwstijl van het Osaka Castle. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan Fushimi Inari-taisha, deze plek staat wereldwijd bekend om zijn imposante 32.000 rode Torri's. Dit zijn houten bogen die naar verschillende tempels leiden. Ook mag een bezoek aan een van de laatste Geisha wijken van Japan niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Kyoto. In de wijk Gion vindt u oude Japanse houten gebouwen, exclusieve restaurants en theehuizen waar u bediend wordt door echte Geisha's of Meiko's.  

Dag 5: Kochi

Op de vijfde dag van uw cruise meert het cruiseschip aan in de haven van Kochi. Deze prefectuur beschikt over prachtige en overvloedige natuurlijke landschappen. Hier vindt u de uitgestrekte kustlijn die uitmondt in de heldere Shimanto-rivier en wordt omringt door diepgroene bossen. Daarnaast vindt u rondom Kochi ruige bergen en twee kapen genaamd Muroto en Ashizuri. Hier vindt u zacht golvende zandstranden die zich uitstekken tussen deze twee uiterste punten. Daarnaast heeft de prefectuur verschillende mystieke kalkstenengrotten die u tijdens een expeditie kunt verkennen.  

Dag 6: Hiroshima

Op dag 6 gaat de Seven Seas Explorer voor anker in de haven van Hiroshima. Dit is de grootste stad op het eiland Honshu en staat wereldwijd bekend om het onvergetelijke atoombombardement die in 1945 plaatsvond. Hiroshima heeft zijn turbulente en militaire geschiedenis achter zich gelaten en staat nu bekend als de 'Stad van de Vrede’. Tijdens uw verblijf kunt u een bezoek brengen aan historische plekken zoals het Peace Memorial Park en Fukuyama Castle of aan een van de shrines, tempels of musea. 

Dag 7: Hiroshima - Busan

Op dag 7 vaart het cruiseschip over de Kanmon Strait van Hiroshima naar Busan, Zuid-Korea. Geniet tijdens deze dag op zee van het enorme aanbod aan luxueuze faciliteiten die de Seven Seas Explorer te bieden heeft. 

Dag 8: Busan

Op de achtste dag van uw cruise meert het schip aan in Busan. Dit is een van s ’werelds grootste commerciële havens. Busan wordt ook wel 'de zomerhoofdstad van Zuid-Korea' genoemd en staat bekend om zijn schilderachtige kliffen, uitzonderlijke stranden en oude tempels die zich hoog in de bergen bevinden. Wanneer u deze bergen intrekt vindt u het spirituele gedeelte van de stad, hier bevinden zich boeddhistische tempels in een serene setting. Hier kunt u een uitstekende wandeling maken naar Seokbul-sa, een kluizenaarshut met heilige rotstekeningen. Ook een wandeling door de kleurrijke wijk Camcheon mag niet ontbreken tijdens uw bezoek aan de stad. Dit pastelkleurige Cultuurdorp wordt vergeleken met Rio de Janeiro, hier kunt u geniet van lokale cafés en galerijen. 

Dag 9: Nagasaki

Op dag 9 gaat de Seven Seas Explorer voor anker in de haven van Nagasaki. In deze prefectuur zijn er Nederlandse invloeden terug te vinden, zo is er een buurt genaamd ‘Oranda-Zaka’ wat Hollandse Helling betekend. In het centrum van de stad vindt u een Vredespark met een imposant Vredesbeeld. Na Hiroshima werd Nagasaki de tweede stad ter wereld die in 1945 werd gebombardeerd door een nucleair wapen. Sindsdien is Nagasaki volledig hersteld en uitgebloeid tot een bruisende internationale stad. Deze wordt omringd door bergen, dit zorgt voor een indrukwekkend landschap dat er zeker s ’avonds imposant uitziet. Tijdens uw bezoek aan de stad kunt u de oudste houten kerk van Japan, het Atoombommuseum en de verlaten mijnen op het onbewoonde Hasima eiland bezoeken.  

Dag 10: Kagoshima

Tijdens de tiende dag van uw cruise meer het cruiseschip aan in de haven van Kagoshima. Dit is de meest zuidelijke grote stad van Japan en wordt ook wel het ‘Napels van de oostelijke wereld’ genoemd vanwege zijn locatie in de caldera-baai, het warme klimaat en de majestueuze vulkaan. De Sakurajima is een van s’ werelds meest actieve vulkanen. Hij domineert het landschap van de stad en torent hoog boven de prachtige Kinko-baai uit. Kagoshima is rijk aan historische bezienswaardigheden, zoals de herdenkingsplaats van St. Francisco Xavier, die in Kagoshima landde en voor het eerst het christendom in Japan introduceerde. Tijdens uw bezoek aan de stad kunt u door Japanse tuinen, parken en verschillende musea struinen.

Dag 11: Miyazaki

Op dag 11 arriveert het cruiseschip in de haven van Miyazaki. Deze stad biedt een schat aan culturele, geologische en culinaire ontdekkingen. Het tropische klimaat en schilderachtige landschap zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ontdek een tal aan prachtige natuurgebieden waar u een uitstekende wandeling kunt maken. Naast de adembenemende natuur staat Miyazaki bekend om zijn prachtige en majestueuze historische gebouwen. Zo vindt u talloze heiligdommen en kastelen in een serene omgeving. Verken ontzagwekkende grotten en bezoek het levendige 'Little Kyoto’ in Obi Castle Town. 

Dag 12: Miyazaki - Yokohama

Op dag 12 vaart het cruiseschip over de Filipijnse zee van Miyazaki naar Yokohama. Geniet tijdens deze dag op zee van het enorme aanbod aan luxueuze faciliteiten die de Seven Seas Explorer te bieden heeft. 

Dag 13: Yokohama

Tijdens de laatste dag van uw cruise gaat de Seven Seas Explorer voor anker in de haven van Yokohama. Voordat u afscheid neemt van het schip kunt u de impostante stad verkennen. Deze wereldstad is gelegen aan Tokyo Bay, zuidelijk van Tokyo en is de grootste stad van Japan. Yokohama maakt deel uit van de indrukwekkende Groot-Tokyo metropool. In het moderne stadcentrum van de stad vindt u prachtige tuinen, rauwe Japanse cultuur en lokale delicatessen. Dankzij het opmerkelijke aantal westerse gebouwen wijk Yokohama af van andere Japanse Steden. Na uw dag in de stad neemt u afscheid van het cruiseschip en vliegt u terug naar Amsterdam. 


Data & prijzen

Vertrekdatum Seven Seas Explorer: 9 en 20 oktober 2023

Prijzen: Deluxe Veranda Suite G2 vanaf € 9.619,- p.p.

Opties & inbegrepen

Prijzen zijn inclusief verblijf in hut type naar keuze, ontbijt, lunch en diner aan boord en een flexibel excursieprogramma.

Wist u dat

U kunst van Pablo Picasso kunt vinden in de Seven Seas Explorer?

Cruiseschip - Explorer - Buitenkant
Cruiseschip - Explorer - Buitenkant

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl