ACCOMMODATIES IN Japan

Hotel Indigo Hakone Gora

Gelegen aan de rand van de met kersenbomen bezaaide rivier Haya en omgeven door de weelderige groene bergen vindt u Hotel Indigo Hakone Gora. Enkel al de omgeving zorgt voor rust en inspiratie. Vanaf het moment dat u de lobby inloopt ziet u direct wat er zo uniek is aan Indigo Hotel. Hotel Indigo altijd modern en trendy heeft er alles aan gedaan om vanuit de natuurlijke omgeving een sfeer voor haar gasten te creëren. In de lobby hangt de ketel boven een traditionele Irori openhaard en op de zetels ziet u de houtpatronen van Yosegi-Zaiku, een ambacht dat kenmerkend is voor deze regio. De intrigerende pilaren geven u een glimp van Hakone en het plaatsje Gora door de eeuwen heen, met zwart-witfoto's van een lokale, 100 jaar oude fotostudio. Ook in uw kamer vindt u kleine herinneringen aan de natuurlijke, culturele en historische elementen van de omgeving. Uiteraard is aan alle moderne comfort en faciliteiten gedacht. Alle kamers hebben een modern bad in Japanse stijl met natuurlijk onsen, het mineraalrijke water dat komt uit de lokale warmwaterbronnen. Daarnaast hebben de kamers uitzicht op de rivier of op de heuvels. Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner en biedt een scala aan heerlijke gerechten bereid met lokale ingrediënten.

Geisha - Kyoto - Japan - Azie
ET-logo

Japan in Geuren en Kleuren

Deze complete rondreis brengt u in 20 dagen langs de hoogtepunten van Japan. Van de bruisende steden Tokyo en Kyoto naar de natuurrijke Japanse Alpen en de monnikken bij Mount Koya en van de eilanden Naoshima en Miyajima naar het onbekendere Nagasaki en Fukuoka...

Nu vanaf € 8.245 p.p

Lake Tanukiko & Mount Fuji - Japan
ET-logo

Japan in Stijl

Ontdek het schitterende Japan in stijl! Verblijf in stijlvolle accommodaties en overnacht in een traditionele ryokan. Ontdek het bruisende Tokyo, bewonder de majestueuze Mount Fuji, verken de omgeving van Hakone en in Kyoto verdiept u zich in de traditionele Geisha cultuur tijdens een onvergetelijk diner met een Maiko!..

Nu vanaf € 6.425 p.p