ACCOMMODATIES IN India

Tranquil Resort

Het Tranquil Resort is gelegen op een koffieplantage omringd door tropische natuur. De 126 jaar oude plantage is nog steeds in gebruik, het plukseizoen loopt van januari tot maart, in deze periode ziet u van begin tot eind hoe dit bijzondere proces werkt.  In dit resort heeft u de unieke mogelijkheid om in een exclusieve boomvilla te verblijven. De houten villa hoog in de bomen is groot opgezet met twee slaapkamers die ieder een eigen badkamer hebben, inclusief warm water. In de accommodatie ziet u de boom, waar de villa omheen is gebouwd, terug in het interieur, dichter bij de natuur komt u niet. Vanaf uw balkon heeft u een uitzonderlijk uitzicht over de ongerepte natuur waar u middenin staat. Geen liefhebber van hoogtes? Geen probleem! Het resort biedt ook verschillende unieke suites aan waarbij u beide benen stevig op de grond houdt. Tijdens een diner op het resort worden uw smaakpapillen verwend met exotische specerijen die traditioneel worden gebruikt in de Zuid-Indiase keuken. Veel van de ingrediënten komen uit eigen tuin, waaronder het fruit voor de zelfgemaakt jam die u proeft tijdens het ontbijt. 

ET-logo

Het verrassende zuiden van India

Het zuiden van India is vruchtbaar, tropisch en ontzettend veelzijdig. Geniet van prachtige Hindoetempels, vaar met een traditionele ‘houseboat’ door Kerala en ga op safari in het Nagarhole National Park. Een heerlijke reis door het andere India!..

Nu vanaf € 6.525 p.p

ET-logo

Rondreis Zuid-India

Zuid-India is een feest voor iedereen die van lekker eten houdt. De specerijen die in uw maaltijd worden gebruikt, zijn die ochtend vers geplukt. De ingrediënten van deze reis hebben echter nog veel meer in petto. Dompel uzelf onder in de rijke cultuur van Hyderabad en Mysore, spot Aziatische olifanten en luipaarden in Nagarhole National Park en ontspan in een luxe boomvilla op..

Nu vanaf € 7.945 p.p